Celebs

Perrie Edwards is gespot met een wel héél knappe man

Perrie kennen we natuurlijk van de meidengroep Little Mix én omdat ze de verloofde was van hunk Zayn Malik. Het is je vast niet ontgaan dat het koppel vorig jaar met veel drama uit elkaar ging en Perrie met een gebroken hart achterbleef. We zijn dan ook heel blij voor haar dat ze een nieuwe liefde aan de haak heeft weten te slaan waar ze op de foto’s heel gelukkig mee lijkt!

De meidengroep is erg druk bezig in de studio voor hun nieuwe album, maar Perrie heeft blijkbaar toch wat tijd vrij gemaakt voor haar nieuwe lover. Het gerucht gaat namelijk dat ze met de Engelse acteur Luke Pasqualino aan het daten is. 

Hun eerste date was blijkbaar erg geslaagd. Luke nam Perrie mee naar de nieuwe West End Aladdin musical waarna ze samen tot diep in de nacht gedanst en gedronken hebben in een van de meest chique clubs in London, namelijk Mahiki.

“Het was hun eerste date, maar het gaat erg goed tussen de twee,” vertelde een insider aan The Mirror. 

“Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een avondje uit en het klikte meteen. Hopelijk bloeit het op tot iets moois.”

Op Instagram liet Perrie weten dat ze een geweldige avond had gehad. Dat heeft Luke dus goed gedaan.

Luke is een Engelse acteur die bekend is van de serie Skins waarin hij Freddie speelt en recent had hij nog een rol in het BBC drama The Musketeers. Wij kenden hem nog niet, maar gaan hem zeker in de gaten houden!

Wij zien die nieuwe crush van Perrie ook wel zitten! Nu Zayn al een tijd met Gigi Hadid samen is, was het voor Perrie ook tijd om door te gaan. 

De foto’s zeggen wel genoeg. De twee kunnen het erg goed vinden met elkaar en wij vinden dat ze een prachtig stel zijn. Hoe lief is het dat ze elkaar meteen aan hun vrienden hebben voorgesteld? We hopen dat Perrie eindelijk over Zayn heen is en lekker kan genieten van haar nieuwe romance. Couple goals!

Beeld: Getty Images

Bron, bron, bron 

Lees ook:

Must reads 👀