News

Geloof het of niet… North West is nu al met hakken (!) gespot

Kijk, als je de dochter van Kim Kardashian bent is de kans vrij groot dat je 1. een meisje-meisje wordt en 2. dat je zó jaloers bent op de kledingkast van je moeder dat je er op jonge leeftijd al uren in doorbrengt. Het ziet ernaar uit dat North West inderdaad zo’n dochter is, want houd je vast… Ze is nu al met Kim’s hakken (!) gespot. En wat voor!

Kim plaatste gisteren een te geweldige – al zeggen we het zelf… – Instagram foto van haar kleine North. Dat lijkt ze ook helemaal niet erg te vinden, want het betekent in veel gevallen dat Kim veel meer likes krijgt dan op een selfie bijvoorbeeld. Maar het kiekje van gisteren is wel een heel bijzondere. North West had namelijk de Balenciaga lieslaarzen (echt) te pakken van Kim en daar pronkte ze maar wat graag mee.

Kim zag de humor van het plaatje wel in en heeft waarschijnlijk tegen North gezegd dat ze écht even moet poseren voor een foto. Met het bijschrift ‘Didn’t think it would happen so soon… My baby girl stealing my shoes. At least she has good taste #balenciaga’ plaatst ze de volgende foto:

View post on Instagram
 

Best schattig, toch? Het duurt nog wel even voordat North er écht in kan. 😉

Beeld: Getty Images

Lees ook: