News

Meest jaloerse vriendin ooit geeft vriend tien regels tijdens vakantie

Stel: je vriend gaat op feestvakantie met zijn vrienden en jij bent bang dat er gekke dingen gaan gebeuren. Dan kun je natuurlijk een serieus gesprek met hem voeren, maar je kunt jouw vriend ook gewoon een lijst met tien regels geven waaraan hij zich dient te houden. Dat moet Whitney Travers uit Edinburgh gedacht hebben. Zij moét wel de meest jaloerse vriendin ooit zijn…

Je hebt jaloerse vriendinnetjes en je hebt écht jaloerse vriendinnetjes. Kieran Lumsden heeft een vriendin in de laatste categorie. Hij ging op vakantie zonder zijn vriendin Whitney. Of nou ja… Whitney was volop aanwezig tijdens de trip dankzij een lijst met tien regels die zij haar vriend heeft opgelegd.

Speciaal voor Kierans vakantie maakte Whitney een boek genaamd ’10 rules for Magaluf’. De regels zouden ervoor moeten zorgen dat Kieran geen dingen doet waar Whitney niet achter staat. Zo luidt een regel: ‘volg geen meisjes op social media’. Verder eist de jaloers vriendin dat ze elke dag een bericht krijgt en wil ze dat zijn telefoon ten allen tijde is opgeladen. Hij mag absoluut niet naar andere meiden kijken, laat staan praten.

Kieran ziet de humor van de tien regels wel in en deelde de bizarre lijst op Twitter. Binnen no time gingen de regels viral en overstroomde Kierans Twitter met reacties. De meeste mensen snappen niet waarom hij nog bij haar is, maar Kieran lijkt gelukkig te zijn met zijn vriendin. 

Bekijk de tien regels hieronder:

View post on Twitter

Lees ook:

Bron

Must reads 👀