News

Dit is ‘m: de coolste waterglijbaan ter wereld staat hier

Maakt niet uit hoe oud je bent, het blijft fantastisch om van een waterglijbaan te gaan. De glijbanen in tropische zwembaden zijn al leuk, maar wat dacht je van een natural waterslide die midden in de natuur staat? Reizigers van over de hele wereld komen speciaal naar deze plek om van de coolste waterglijbaan ter wereld te gaan. Het tofste van alles? De waterglijbaan is geheim…

Als je een beetje avontuurlijk bent dan is dit echt iets voor jou! Boek je ticket maar vast, want in Hawaii staat de tofste waterglijbaan die je ooit zal vinden. Het is een natuurlijke waterglijbaan in Waipio Valley. Veel mensen noemen de attractie ‘het best bewaarde geheim van het eiland’.

Mocht je deze waterglijbaan willen opzoeken, wees dan enorm voorzichtig. Doe het niet als je geen ervaring hebt met reizen of niet in conditie bent, en zorg dat je met iemand gaat die het gebied kent. De waterglijbaan is namelijk gelegen op een plek die eigenlijk off limits is. Je moet de White Road Hike afleggen en je zal door smalle junglepaden en donkere tunnels moeten om er te komen. Dit moet je dus zeker niet onvoorbereid doen!

Maar hé, als je de coolste waterglijbaan ter wereld zoekt: je hebt ‘m gevonden!

Lees ook:

Bron