Celebs

Wie draagt het beter: Katy Perry vs. Taylor Swift

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. In dit artikel behandelen we Katy Perry en Taylor Swift, twee popdiva’s die al jaren bad blood hebben. De aartsrivales hebben een totaal andere stijl… Ben jij team Katy of team Taylor?

Katy Perry
Katy heeft één regel: hoe kleurrijker, hoe beter. De zangeres zorgt dat haar outfits nooit saai en standaard zijn. Katy heeft een eigen stijl en laat zich graag inspireren door de jaren ’70. Ze wordt vaak gespot in jurkjes, rokjes of getailleerde broekjes. Altijd met een leuk patroontje zoals polkadots en altijd in een vrolijke kleur. Op de rode loper pakt Katy al helemaal uit. Ze is beslist geen muurbloempje! Of ze nu voor neon lokken of een retro chique jurk gaat: de zangeres weet hoe ze moet opvallen.

Casual:

Rode loper:

Taylor Swift
Taylor staat bekend om haar crop tops en high waisted jeans of rokjes – het liefst matching. Ze is ook dol op jurkjes die haar vrouwelijke vormen benadrukken. De enkele keer dat we haar niet met blote benen spotten – want hé, haar ellenlange benen zijn haar sterkste punt – draagt ze een maillot of een gekleurde broek. Haar alledaagse stijl is te beschrijven als netjes en vrouwelijk, en een tikkeltje sexy. Op de red carpet durft Taylor meer. Ze gaat regelmatig voor gewaagde outfits zoals een ultrakorte playsuit of een jurk met hoge split. Ook houdt ze ervan om te variëren met haar kapsels op de rode loper.

Casual:

Rode loper:

Ben jij team Katy of team Taylor?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀