News

Kim Kardashian deed het smerigste ooit en Taylor Swift is niet blij

Dat Taylor Swift en Kanye West forever geleden al met elkaar overhoop lagen was bekend. Gelukkig leek het anno 2016 een stuk beter te gaan tussen de twee. Kanye stuurde Tay een keer bloemen, die foto ontving super veel likes op Instagram and all was well. Tot nu. Kim Kardashian heeft iets gedaan waardoor Taylor haar waarschijnlijk nooit meer vergeeft.

Alsof het nog niet erg genoeg is dat Kanye en Taylor een gek verleden hebben samen besluit Kim nu dat het haar taak als vrouw van Kanye is om zich met hun moeilijke relatie te bemoeien. Het leek namelijk goed te gaan tussen de Kanye en Tay, totdat hij besloot om zijn nummer Famous uit te brengen. Daar lijkt niets mis mee, maar wat wél voor problemen zorgde is dat hij over Taylor rapt. Kim beweert dat Kanye goedkeuring kreeg voor het nummer, Taylor zegt van niet. Maar nu is er ‘bewijs’…

Jep, Kim gaat zover om Kanye’s gelijk te bewijzen dat ze een video heeft gedeeld op Snapchat waar te zien is dat de twee bellen. Kanye vertelt over het nummer en wat hij rapt over Taylor en Taylor antwoordt dat ze waardeert dat hij haar op de hoogte brengt. Hier lijkt de relatie tussen de twee nog goed te zijn, maar oei… Dat is nu wel anders. Tay heeft via Instagram gereageerd en wij voorspellen dat dit een celebrity oorlog gaat betekenen. Niet cool.

Taylor reageert als volgt:

 

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Kim en Kanye beweren dus dat Taylor toestemming heeft gegeven dat hij over haar rapt in Famous en dat het nummer uitgebracht wordt, Taylor houdt vol dat er niets van waar is. Maar wie heeft er gelijk?

Wat vind jij ervan dat Kim dit heeft gedaan? Hoe geloofwaardig is Taylor nu?