Celebs

Wie draagt het beter: Kim Kardashian of Khloe Kardashian?

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. In dit artikel behandelen we Kim Kardashian en Khloe Kardashian, twee zussen die in veel opzichten hetzelfde zijn, maar ook heel verschillend. Dat geldt ook voor hun stijl!

Kim Kardashian
Kim is een modeliefhebber pur sang. De realityster is altijd bezig met haar looks en heeft een leger van stylisten en visagisten die ervoor zorgen dat ze er altijd picture perfect uitziet. Geen overbodige luxe, want waar Kim is zijn paparazzi. Overdag wordt Kim vaak gespot met een bikerjack en destroyed jeans, maar is ook dol op kokerrokken en crop tops. Ze wisselt dus graag af qua stijl: stoer of juist vrouwelijk. De laatste tijd spotten we haar vaker in strakke kleding, dat heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat de realityster op haar streefgewicht zit. Op de rode loper is Kim een femme fatale. Mrs. West is trots op haar figuur en laat dat graag zien. Eén ding is zeker: ze is niet vies van een beetje (heel veel) decolleté. Shockeren op de rode loper doet ze ook graag. Zoek de bloemetjesjurk en vampier look tijdens het MET gala maar eens op…

Casual

Rode loper

Khloe Kardashian
De stijl van Khloe komt erg overeen met die van Kim. Net als haar zus houdt Khloe ook van destroyed jeans, crop tops, kokerrokken en strakke jurken. Van Khloe mag het best een beetje sexy zijn! Er is wel een groot verschil met Kim: Khloe kleedt zich een stuk sportiever. Ze is veel bezig met sporten en dat heeft ook veel invloed op haar stijl. Op de rode loper heeft Khloe één regel: hoe strakker, hoe beter. Ze benadrukt graag haar sterke punten (aka billen en borsten) en experimenteert graag met verschillende stoffen zoals kant en fluweel.

Casual

Rode loper

Wie heeft de beste stijl: Kim of Khloe?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀