Films & Series

11 Redenen waarom we Phil Dunphy uit Modern Family allemaal als vader willen

Vaders zijn er om je te vertellen dat je jouw huiswerk moet doen en je te laten zien hoe je een fietsband moet plakken. En natuurlijk om te zorgen dat je niet met de verkeerde jongen thuiskomt. Maar als je een flink potje wil lachen, heb je Phil Dunphy uit Modern Family nodig! Als we onze lieve papa’s voor een dag moesten inruilen, zouden we hem absoluut als vervanger willen. Waarom? Phil Dunphy is gewoon geniaal! In dit artikel zetten wij zijn beste en vooral meest hilarische acties van Phil op een rij. 

De Modern Family-fan kan zijn hart weer ophalen want Comedy Central zendt vanaf vanavond exclusief de allernieuwste afleveringen uit van Modern Family. Van maandag tot en met donderdag is er om 22:00 uur een dubbele, gloednieuwe aflevering te zien van een van de meest geliefde shows van het moment.

Ken je Phil Dunphy niet? Dan wordt het hoog tijd om hem te leren kennen. De coole vader is een personage uit Modern Family, een komedieserie die al bekroond is met meedere Emmy’s. Het verhaal draait rond drie gezinnen die samen één grote familie vormen. De pater familias is Jay Pritchett. Hij is gescheiden van zijn eerste vrouw en is opnieuw getrouwd met de veel jongere Gloria Delgado. Zij is afkomstig uit Colombia en heeft al een zoon uit een vorig huwelijk: Manny. Jay en Gloria hebben samen een zoontje: Fulgencio Joe Pritchett. Uit zijn eerste huwelijk heeft Jay twee kinderen. De oudste van de twee is dochter Claire Dunphy, die getrouwd is met Phil Dunphy. Samen hebben ze drie kinderen: Haley, Alex en Luke. Mitchell is Jays zoon. Hij is homoseksueel en heeft een relatie met Cameron Tucker. Samen hebben ze een Vietnamees dochtertje geadopteerd: Lily. De serie geeft een hilarische kijk op het leven van deze drie gezinnen, hun onderlinge samenhang en vele herkenbare situaties uit het gewone dagelijkse leven.

Groot favoriet is Phil, beter bekend als de leukste vader ter wereld. Dit zijn de redenen waarom jij hem ook als vader wilt: 

1. Phil wéét wat leuk is – High School Musical bijvoorbeeld

via GIPHY

2. Met hem kun je gewoon praten zoals je met je vriendinnen praat

via GIPHY

3. Phil snapt jou als geen ander

via GIPHY

4. Hij weet altijd wat je moet doen in een noodsituatie

via GIPHY

5. Phil geeft altijd wijs advies

via GIPHY

6. Maar je kunt ook áltijd lol met hem hebben

via GIPHY

7. Hij geeft de vaderlijke knuffels die je zo nodig hebt

via GIPHY

8. Phil maakt van elke situatie een feestje

via GIPHY

9. Hij zou je nooit verplicht meenemen naar iets wat jij niet leuk vindt

via GIPHY

10. Hij is altijd in voor een grapje

via GIPHY

11. Phil is gewoon écht de allercoolste vader die er bestaat!

via GIPHY

Goed nieuws! 
Comedy Central zendt exclusief de nieuwe seizoenen uit van deze populaire sitcom. De nog niet eerder vertoonde seizoenen 6 en 7 zijn vanaf vanavond exclusief te zien op Comedy Central, maandag t/m donderdag om 22:00 uur een dubbele aflevering.

Save the date: 
Maandag 27 juni: start seizoen 6 (Comedy Central NL first run exclusive)
Maandag 18 juli: start seizoen 7 (Comedy Central NL first run exclusive)

De nieuwste familieperikelen zijn vanaf vanavond dus exclusief te zien op Comedy Central. Elke maandag tot en met donderdag om 22:00 uur wordt een dubbele aflevering van Modern Family uitgezonden. Na eerst alle afleveringen van seizoen 6 uit te zenden, gaat de zender op maandag 18 juli direct door met seizoen 7. Kun je niet zo lang wachten? Kijk hier alvast naar een paar (hilarische) fragmenten. 

Wie is jouw favoriete personage uit Modern Family?