Films & Series

Deze ster keert terug in Pretty Little Liars!

Wauw, als het aan ons ligt wordt het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars beter en beter! De ene na de andere bom wordt gedropt, details worden vrijgegeven en acteurs maken hun comeback. We weten het zeker, het wordt nu al een seizoen die je gewoon moet kijken als PLL fan. Want wist je dat na Noel Kahn ook de volgende ster terugkeert?!

*Spoiler alert*

De makers van Pretty Little Liars weten de kijkers in ieder geval enthousiast te maken! Het begon allemaal met de enorm spannende cliffhanger van seizoen 6. We hebben zoveel vragen en het is zo balen dat een seizoen dan is afgelopen, terwijl we eigenlijk willen bingewatchen totdat we alle antwoorden hebben. Gelukkig laat het nieuwe seizoen zich letterlijk nog maar twee weken op zich wachten, dus voordat we het weten kunnen we eindelijk weer PLL kijken en zien hoe het afloopt met onder andere Hanna. Maar nu kunnen we ook officieel bevestigen dat niemand minder dan Jason DiLaurentis (gespeeld door Drew van Acker) terugkeert samen met Jenna en Noel! OMG.

Maar aan de andere kant: awkward. Hoewel we moeten wachten op de zevende (!) aflevering voordat Jason zijn comeback maakt kunnen we ons nu al voorstellen dat niets hetzelfde zal zijn. De makers van de serie hebben bekendgemaakt dat Jason te zien is bij een ongemakkelijk familiediner samen met zijn tante en zus. Helaas wordt er nog wel geheimzinnig gedaan over hoelang Jason te zien is… Hm, spannend! Dat belooft niet veel goeds.

Wat vind jij ervan dat Jason DiLaurentis terugkeert?

Must reads 👀