Films & Series

Deze hunk keert terug in het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars!

YES! Nog maar een paar nachtjes slapen en het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars begint. Alsof de razendspannende cliffhanger met Hanna en de bloedstollende trailer nog niet genoeg waren, hebben we nu nóg een reden om uit te kijken naar seizoen 7. Een bekend gezicht keert terug naar Rosewood! We zijn heel benieuwd wat deze hunk van plan is met de Liars… Let op: dit artikel bevat spoilers!

Seizoen 7 belooft nu al het spannendste seizoen tot nu toe te worden! We komen niet alleen te weten wat er met Hanna is gebeurd, maar er staat ook een PLL-bruiloft op de planning én een bekend gezicht keert terug!

Niemand minder dan Noel Kahn komt terug in Rosewood! We hebben hem voor het laatst gezien in seizoen 5, toen de Liars twijfelden of ze hem konden vertrouwen nadat ze hem hadden gezien in New York. Ook gaf Noel CeCe (aka Charlotte) een paspoort en vliegticket om te kunnen ontsnappen.

“We weten nog niet of hij goed of slecht is, of je hem kunt vertrouwen of niet,” onthult een insider. Het is nog niet bekend waarom en wanneer Noel terugkeert naar Rosewood, maar acteur Brant Daugherty is al gespot op de set. We can’t wait!

Pretty Little Liars gaat in Amerika op 21 juni verder met seizoen 7. Aangezien de afgelopen afleveringen steeds een week later verschenen in Nederland, is het aannemelijk dat de eerste aflevering van seizoen 7 op 28 juni op Netflix staat. 

Ben jij blij dat Noel terugkeert in Pretty Little Liars? Denk jij dat hij goed of slecht is? 

Bron

Must reads 👀