Lifestyle

Dit is de tip om een goedkoop kaartje te versturen voor Vaderdag

Ieder jaar keert de gedachte rond juni terug: wat ga je in hemelsnaam je vader geven voor Vaderdag? We herkennen de struggle, maar met één cadeau zit je al goed. Geef je vader een leuke kaart! Bijna iedereen vindt het leuk om een kaartje te ontvangen en dankzij Girlscene kun je nu heel goedkoop een leuk kaartje voor jouw vader scoren.

Wil je je vader verrassen met iets persoonlijks tijdens deze Vaderdag? Dan zit je met een kaartje in ieder geval goed. Hoe leuk is het om eindelijk eens op papier te zetten hoe belangrijk je vader voor je is of om op te schrijven hoeveel je hem waardeert? Of misschien kun je wel een inside joke meenemen om je berichtje luchtig te houden? Hoe dan ook, als het aan ons ligt is een kaartje op z’n minst iets wat niet mag ontbreken tijdens Vaderdag en daarom hebben we een fijne kortingscode voor je geregeld.

Naast ontbijtjes op bed, cadeaus en misschien wel een dagje uit heb je dus alleen nog een kaartje nodig om Vaderdag compleet te maken. Het is heel eenvoudig om online een leuke kaart voor je vader uit te zoeken! Bovendien heeft Girlscene nog een lekkere korting voor je geregeld. Je krijgt namelijk 25% korting als je jouw vaderdagkaart bij Greetz.nl scoort.

De kortingscode A1606KAARTGIRL is geldig van 13 juni tot en met 19 juni. Voor de Belgische lezeressen hebben we een andere kortingscode geregeld! Verras je vader met een vaderdagballon en krijg 15% korting op de ballon als je de code BA1606VADERBALLON gebruikt (geldig van 6 tot en met 12 juni).

Klik hier om naar de vaderdagkaarten te gaan en zie hier de vaderdagballonnen.

Dit zijn onze favoriete kaarten van Greetz:
 

 

Wat geef jij je vader voor Vaderdag?

*Dit is een advertorial

Must reads 👀