Films & Series

Dit programma over vloggers moet op je watchlist staan

Met komkommertijd in het vooruitzicht zijn we op de Girlscene redactie hartstikke blij als er nu juist nieuwe programma’s op televisie komen. We kunnen nu misschien geen Pretty Little Liars kijken, maar geloof ons: het programma waar we je in dit artikel over vertellen wil je vast op je watchlist zetten. Lees snel verder, want we gaan je alles vertellen over Just Like Me!

Goed nieuws, vanaf dit weekend is er een nieuw programma te zien op Disney Channel en we weten bijna zeker dat je Just Like Me! leuk gaat vinden. Waarom? Just Like Me! is een programma dat het verhaal van vijf tieners vertelt die het willen maken als vlogger. Elk weekend spreken ze af op hun vaste plek de Shake, een juicebar op een boot, waar ze onder andere de ups en downs van internetroem bespreken. Tja, het leven van tieners online gaat niet altijd over rozen…


Maar wie zijn de vijf vloggers? Van links naar rechts: Tommy, Liz, Zoë, Nina en Max

Nina “NinaSings”
Nina is een Nederlandse singer-songwriter en die niets liever doet dan muziekvideo’s opnemen. Ze heeft namelijk een mooie stem én ze kan zichzelf begeleiden op de piano. In tegenstelling tot sommige vloggers in het echte leven gaat het Nina absoluut niet om roem of geld. Het enige wat ze wil is dat zoveel mogelijk mensen naar haar nummers luisteren op haar kanaal. Uiteindelijk draait het Nina alleen maar om de tekst en de muziek!

Max
De knappe Max lijkt op het eerste gezicht een normale jongen. Hij noemt zich bijvoorbeeld geen vlogger of video creator, want het enige waar hij zich mee bezighoudt is muziek maken. Toch heeft Max een andere kant. Hij draagt een geheim met zich mee waar niemand iets van weet… Met andere woorden: Max is sowieso het mysterieuze type van het stel. 

Tommy “TommyTommy”
In tegenstelling tot de muzikale Nina en Max maakt Tommy juist technisch interessante video’s. Hij is zijn kanaal nog maar net begonnen, maar hij weet zeker dat hij er een groot succes van kan maken. Met zijn special effects skills en grappige karakter lukt dat ook, maar toch doet zijn vriendin Zoë het een stuk beter. Je voelt het misschien al aankomen… De jaloezie heerst zeker in hun relatie.

Zoë “ZoëKnows”
Zoë heeft het helemaal gemaakt als lifestyle- en make-up vlogger. Ze heeft een trouwe fanbase opgebouwd, maar dat is niet zo gek aangezien ze de meest geweldige creaties maakt. Van een freaky Halloween figuur tot een glamour look: Zoë kan het allemaal en daarmee blijft ze haar vriendje Tommy qua volgers voor.

Liz “Listen2Liz”
Als je de vrienden van Liz zou vragen om haar te omschrijven, zeggen ze waarschijnlijk vrolijk en zelfverzekerd. Want dat is ze! Liz heeft een succesvol kanaal opgebouwd waar ze haar muziekvideo’s uploadt. Haar video’s lijken net echte videoclips, maar dat komt mede door de druk van haar vader die ook haar manager is. Haar populariteit kent echter een keerzijde: ze wordt namelijk gepest door jaloerse leeftijdsgenoten en dat laat haar niet in de koude kleren zitten.

George
George is niet alleen de oom van Tommy, maar ook eigenaar van de Shake waar de tieners iedere week zitten. Hij is te omschrijven als charmant, grappig én een goede adviseur voor de jonge vloggers. George wilde het altijd maken in de televisiewereld, maar dat is hem nooit gelukt. Nu is hij vastbesloten om van de Shake de populairste hangout te maken.

Just Like Me! is vanaf 28 mei iedere zaterdag en zondag om 8:45 uur te zien op Disney Channel.

Ga jij Just Like Me! kijken?