Films & Series

Deze hunk gaat in het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars spelen!

Als we aan een serie verslaafd zijn, dan is het Pretty Little Liars wel. De tv-serie houdt ons al zes seizoenen in de greep. Daar blijft het gelukkig niet bij, op dit moment worden er nieuwe afleveringen opgenomen. Seizoen 7 belooft nú al fantastisch te worden! In juni weten we niet alleen hoe het verder gaat met Hanna, Aria, Spencer en Emily, maar we kunnen ons ook verheugen op een nieuwe hunk! We zijn nu al verliefd op deze knapperd…

We hebben al heel wat crushes te danken aan Pretty Little Liars. Ezra, Toby of toch Caleb… we kunnen niet kiezen! Voeg maar een nieuwe crush aan je lijstje toe, want de serie krijgt er een nieuwe hunk bij. Nicholas Gonzalez is gecast voor een rol in seizoen 7. Dat is nog eens een leuk vooruitzicht! 

Nicholas zal de rol van Vic Furey vertolken. Hij kan het waarschijnlijk niet goed vinden met de Liars, want Vic is een detective. En uit de afgelopen seizoenen is wel gebleken dat de vriendinnen niet echt goede ervaringen hebben met politieagenten… Maar hé, als een detective er zó uitziet weet je het maar nooit ;-).

De acteur is geen onbekende in de tv-wereld, hij heeft al een behoorlijk cv opgebouwd. Je zou Nicholas kunnen kennen van rolletjes in Jane The Virgin, The O.C. of Modern Family. In hoeveel afleveringen Nicholas in Pretty Little Liars gaat spelen is nog niet bekend. Fingers crossed dat de Liars vaak ondervraagd zullen worden… ;-). 

Kun jij ook niet wachten op het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars?

Bron

Must reads 👀