Health

Dit zijn de beste workouts voor je armen

Korte mouwen, topjes, bikini’s: de zomer komt er weer aan. Misschien ben jij al een tijdje bezig met het trainen van je lichaam, maar nu is het de hoogste tijd om ook je armen te gaan trainen. Je hoeft natuurlijk geen super afgetrainde armen te hebben, maar het is toch een fijn idee om je armen te trainen. Girlscene zet de beste workouts voor jou op een rij.

Veel meiden vergeten om hun armen te trainen. Het misschien ook niet iets waar je snel aan denkt, maar het is heel fijn om mooie armen te hebben, helemaal in de zomer. Ook is het fijn om sterke armen te hebben. Voel jij je ook een stuk zelfverzekerder wanneer je je armen traint? Met deze workouts ga jij je spieren sowieso voelen. Eerst kun je een aantal complete workout video’s bekijken en daarna vind je filmpjes met effectieve oefeningen die je zelf in een workout kunt verwerken.

# WORKOUT 1

Bij deze workout kun je gewichtjes gebruiken, maar als je deze niet hebt dan is dit geen probleem. Vul twee flesjes met water of gebruik bijvoorbeeld andere zware producten die op gewichten lijken. Het voordeel van deze workout is dat je je hele arm traint. Je traint niet alleen je biceps of je triceps, nee, alles wordt tijdens deze korte training meegenomen.

# WORKOUT 2

Het YouTube account van Blogilates ken je misschien al. Hier staan allerlei verschillende workouts op waaronder deze sexy arms workout. De workout duurt maar 6 minuten en je hebt geen gewichten nodig! Je kunt dus direct beginnen.

# WORKOUT 3

Als je graag vet kwijt wil raken bij je armen is dit een goede workout voor jou. Je hebt bij deze workout wel gewichten nodig, maar ook hier kun je weer twee waterflesjes gebruiken of een ander alternatief. Het is geen lange workout, je kunt deze dus prima combineren met andere oefeningen.

# WORKOUT 4

Je armen trainen met hulp van onze eigen Doutzen? Dat kan! In deze video kun je dezelfde workoutroutine doen als Doutzen Kroes. Ook hier heb je gewichtjes nodig en het liefst ook een speciale bal. Je kunt ervoor kiezen om deze te kopen, maar als je dat liever niet doet dan kun je ook een stapel kussens gebruiken. 

# WORKOUT 5

Heb je maar heel weinig tijd om te trainen of wil je liever niet veel tijd kwijt zijn aan het trainen van je armen? Deze workout duurt maar 4 minuten, maar je gaat je spieren gegarandeerd voelen. Je hebt geen gewichten nodig dus je kunt deze workout eigenlijk overal uitvoeren. 

# WORKOUT 6

Nog een niet hele lange workout, maar wel een heel effectieve. De locatie van dit filmpje kun je misschien wel nadoen. 😉 Sowieso dat een workout op het strand tien keer zo fijn is, maar als je die mogelijkheid niet hebt dan is de tuin of een balkon ook prima.

# OEFENING 1

# OEFENING 2

# OEFENING 3

# OEFENING 4

# OEFENING 5

# OEFENING 6

Zoek jij nog workouts voor strakke benen en billen? Die kun je in dit artikel vinden. 

Welke workout ga jij zeker eens proberen?