Lifestyle

Dít is het beste tijdstip om online een date te vinden

Ware liefde vinden via Tinder, Happn of een andere online datingapp: het kan echt. Maar voordat het zover is, moet je heel vaak naar links swipen. En als je eindelijk een leuke jongen hebt gevonden, moet hij jou ook nog liken voordat jullie een match zijn! Wist je dat er een moment is waarop de kans op een leuke match het grootst is? Op dít tijdstip kun je het beste aan het Tinderen slaan…

Ben je single, maar wil je wel daten? Grote kans dat je apps als Tinder en Happn op je telefoon hebt. Natuurlijk wil je de allerleukste matches krijgen, maar zo gemakkelijk is dat niet. Je moet ze wel tegenkomen en dan moet hij jou ook nog liken! Wat is nou het beste moment om op zoek te gaan naar jouw prince charming? 

 

Een foto die is geplaatst door Tinder (@tinder) op

Volgens datingwebsite eHarmony vergroot je je kansen op een leuke match als je op dinsdagmiddag om 14.00 uur online gaat. Dan zijn er namelijk meer mensen online dan de rest van de week. Op dit moment is de kans het grootst dat jouw potentiële match ook online is en jou dus ook kan liken!

Komt dinsdagmiddag jou niet uit? Maandag rond lunchtijd is ook een goed moment. Blijkbaar zijn mensen vooral aan het begin van de week en tijdens de lunchpauze op zoek naar een leuke date. Dit zijn dus ook de beste momenten om een match made in heaven te krijgen! 

Lees ook: deze meiden vonden liefde via Tinder

Zit jij ook op een datingapp?

Bron