Food

Dit zijn de gekste en lekkerste eetcombinaties ooit

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten gerechten te vinden. Heel vreemde gerechten met misschien wel nog gekkere combinaties. Soms moet je even uit je comfortzone stappen en genieten van ongewone eetcombinaties. Hier op de redactie zijn wij niet heel erg fan van gekke combinaties op het gebied van eten, maar soms durven wij het te proberen.

# Melk met popcorn
Je zorgt dat je lekkere verse popcorn hebt, je giet hier vervolgens flink wat melk overheen en je eet het gerecht op alsof het je dagelijkse bakje yoghurt met muesli is. Nou, prima ontbijtje!

# Kaas met Nutella
Een zacht wit bolletje met kaas en Nutella. Velen van jullie zullen dit niet begrijpen, maar wacht maar tot je het proeft! Omdat het niet de meest gezonde keus is kun je dit beter niet te vaak eten. 😉 Helemaal na het lezen van dit artikel.

# Salami en druiven
Je gelooft het vast niet, maar dit is echt een heerlijke combinatie. De salami heeft een sterke smaak en de druif is juist wat zachter en frisser. Je kunt dit een beetje vergelijken met de combinatie ham met meloen. You either love it or hate it.

# Hamburger met pindakaas
Maak je hamburger klaar zoals je normaal ook doet, maar smeer de onderkant of bovenkant van je broodje nu eens in met pindakaas. Oké, als je geen pindakaasliefhebber bent dan is dit misschien niet helemaal jouw ding. Ben je wel een echte pindakaasfanaat? Proberen!

# Frietjes met honing
Je zoute frietjes krijgen een heerlijke zoete bite wanneer je ze in de honing dipt. Het zal even wennen zijn om je vette mayonaise te verruilen voor de honing, maar veel mensen hebben de mayo niet meer nodig sinds ze honing ontdekt hebben. 

# Sinaasappelsap en Oreo’s 
Oreo’s horen toch in de melk gedipt te worden? Heus niet! Sinaasappelsap is een fantastisch alternatief voor iedereen die eens iets nieuws wil proberen. Je kunt het Oreo deel nu even iets minder romig maken door voor sinaasappelsap te kiezen en niet voor melk. Sinaasappelsap is wel een stukje zuurder dus houd hier wel rekening mee als je snel last hebt van je maag.

# Pindakaas met hagelslag
Kun jij ook al zo genieten van een lekkere boterham met pindakaas? Maak die boterham dan nog 10 keer zo lekker door er wat hagelslag overheen te doen. De combinatie van zoet en zout is niet voor iedereen weggelegd, maar het is echt de moeite waard. Wil je nog een crazy broodje pindakaas-variatie? Smeer dan op de ene kant van je boterham pindakaas en op de andere kant jam of leg eens wat plakjes augurk op de pindakaas.

# Tosti met banaan en kaas
Tosti’s zijn lekker. Bananen zijn lekker. Kaas is lekker. Waarom zou je dus niet een tosti maken met al deze ingrediënten samen? Kaas en banaan is een prima combinatie. Wat voor saus je erbij moet nemen? Hmm. Daar zijn wij ook nog niet helemaal over uit. 😉

# Popcorn en ketchup
Wil jij je popcornavondje net iets leuker maken? Ketchup smaakt dus echt heerlijk over je popcorn. Kies wel voor zoute popcorn, want met zoete popcorn is het toch niet helemaal zo lekker als je hoopt.

# Naturel chips met Nutella
Ja, deze is misschien wel bijna net zo vreemd als de kaas met Nutella combinatie. Zout en zoet lijkt altijd een vreemde combinatie, maar toch is het vaak verrassend lekker en dus zeker het proberen waard. Het is wel een aanrader om voor naturel chips te gaan en niet voor een ander smaakje.

# Tosti met Nutella en pindakaas
Nutella is heerlijk, ook op en tosti. Wil je het een zoute twist geven? Dan moet je echt eens pindakaas proberen. Niet téveel, maar een klein laagje is al genoeg voor een heerlijke smaak.

# Frietjes met ijs
Vanaf nu af aan bestel jij niet meer eerst de frietjes en daarna het ijsje. Nee, je mag het gerust allemaal samen bestellen en je kunt het ook prima allemaal samen opeten. Dip je frietjes bijvoorbeeld in je (soft)ijsje. Helemaal niet zo verkeerd als je misschien zou verwachten. 

# Oreo’s met augurk
Oké. Als je deze absoluut niet durft te proberen dan begrijpen wij dat helemaal. Deze combinatie is voor de echte durfals en wij zijn heel benieuwd wie deze durft te proberen. 

# Gehaktballen met chocolade
Koude gehaktballen in een sausje van gesmolten chocolade, wie durft?! Ja dit is er ook echt eentje voor de durfals onder ons. Op de redactie zijn we er nog niet helemaal uit of we dit durven. Ga jij het proberen?

Welke van deze combinaties ga jij zeker eens proberen en welke echt totaal niet? Heb jij zelf nog gekke combinaties die echt heel lekker zijn?

Bron, bron

Must reads 👀