Health

Wauw: zo krijg je killer buikspieren in 2 weken

De ene na de andere sportchallenge vliegt je tegenwoordig om de oren maar de grote vraag is: werkt het wel? Op de Girlscene redactie deden we jaren geleden enthousiast mee met de 30 Day Squat Challenge – mét resultaat – en nu laat iemand zien hoe je in twee weken buikspieren krijgt. En weet je? Het resultaat is verbluffend! 

Freelance redacteur Jane Brendlinger is niet altijd even blij met hoe haar buik eruit ziet. Dat is misschien geen verrassing, want er zijn genoeg meiden die niet helemaal blij zijn met hoe strak hun buik is. Jane besloot om er iets aan te doen en daarom ging ze de uitdaging aan om gedurende 2 weken iedere dag 8 minuten lang buikspieroefeningen te doen. Ze verwachtte er niet veel van, maar OMG: bekijk het resultaat!

Voor de challenge pakte ze de volgende retro video erbij.

Watch on YouTube

Zou het werken als je 14 dagen achter elkaar iedere dag 8 minuten besteedt met de oefeningen uit de video hierboven? JA! Kijk naar de foto’s van Jane, dat is het ultieme bewijs.

Dag 1

Dag 7

Dag 14

Je hoeft niet te verwachten dat je na 2 weken een sixpack hebt, maar je ziet toch duidelijk verschil. Probeer het zelf eens uit als je het niet gelooft. 😉

Wat vind jij van dit resultaat?

Beeld: iStock