News

Kim Kardashian wéér naakt op Instagram

Kim Kardashian en haar lichaam hebben de afgelopen tijd voor behoorlijk wat ophef gezorgd. De realityster plaatste een tijdje terug een volledig naakte spiegelfoto met als bijschrift ‘When you’re like I have nothing to wear’ en kreeg behoorlijk veel mensen op haar dak. Kim is alle haters zat en slingert wéér een naakte foto op internet, dit keer topless én met Emily Ratajkowski. Gaat ze te ver?

Kim Kardashian weet niet van ophouden. In drie weken tijd post ze meerdere nietsverhullende kiekjes van zichzelf op Instagram. De eerste naaktfoto deed veel stof opwaaien. Veel mensen vonden het niet kunnen en vonden Kim geen goed voorbeeld voor haar fans. Celebrities mengden zich er zelfs in! Onder andere Chloë Moretz sprak uit dat ze de foto te ver vond gaan. 

Maar er zijn ook mensen die aan Kims kant staan. Miley Cyrus heeft verklaard dat ze niks geks vindt aan de naaktfoto van Kim en ook Demi Lovato vindt dat de realityster juist bijdraagt aan zelfvertrouwen en houden van je eigen lichaam. 

En Kim? Die trekt zich niets aan van alle opmerkingen en plaatst gewoon nóg een nietsverhullende foto! Dit keer doet model en actrice Emily Ratajkowski met haar mee. De boodschap is duidelijk: Kim is klaar met de haters. 

Wat vind jij van Kims nieuwe foto? Vind je haar te ver gaan of kan het door de beugel?

Must reads 👀