News

Als je hierover praat met je vriend dan heb je een goede relatie

Wat zijn de ingrediënten van een goede relatie? Dat je met elkaar kunt lachen, elkaar kunt vertrouwen en geen genoeg van elkaar kunt krijgen. Maar goed met elkaar kunnen praten is ook heel belangrijk. Er is één specifiek onderwerp dat wijst op een goede relatie. Een onderwerp waar je het misschien liever niet over hebt… Praat jij het hierover met jouw vriend?!

In het begin van een relatie is het mega ongemakkelijk. Je moet naar de wc voor een grote boodschap terwijl je bij je vriend bent… Soms durf je écht niet te gaan en hou je het maar in, met als resultaat dat je met enorme buikkrampen op de bank zit. Maar als je hier gewoon over praat dan wordt het niet alleen een stuk minder awkward, maar doe je ook iets goeds voor jouw relatie! Stellen die over poep praten zijn namelijk gelukkiger.

Het lijkt misschien totaal niet romantisch om over je number two te kletsen, maar het blijkt juist voor een betere relatie te zorgen! Als jullie openlijk praten over poep dan zijn jullie gelukkiger dan koppels die dat niet doen. Reden? Over poep praten doe je niet met zomaar iemand en het zorgt dus voor een intiemere band en meer vertrouwen.

Bye bye buikkrampen, er is niks ergs aan om het er gewoon over te hebben!

Heb jij het hierover met jouw vriend? Ben je dit van plan of moet je er niet aan denken om dit met jouw lover te bespreken?

Bron

Must reads 👀