News

Zac Efrons lichaam ziet er nu héél anders uit

Zac Efron behoort al sinds High School Musical tot één van onze crushes. Die indringende ogen, die schattige lach… maar vooral: dat lichaam! Zac heeft altijd een belachelijk goed lichaam gehad, maar het kan dus nóg beter. De acteur is nog meer gaan trainen voor de remake van Baywatch. Laten we allemaal een moment nemen voor Zacs gespierde lijf… 

Zac Efron weet wel hoe hij onze harten sneller moet laten kloppen! De acteur staat bekend om zijn goede lichaam, maar hoe zijn lijf er nu uitziet is out of this world. Het is misschien wel het beste lichaam dat je ooit hebt gezien. Als je van gespierd houdt, tenminste ;-). 

De acteur is nu druk aan het filmen voor de remake van Baywatch. Zoals je misschien wel weet gaat Baywatch over strandwachten en als je in badkleding op het witte doek te zien bent dan wil je natuurlijk wel een goed lichaam hebben. Daarom is Zac nóg meer gaan trainen om een nog beter lichaam te krijgen. En dat is hem gelukt! 

De paparazzi liggen altijd op de loer en het is hen dan ook gelukt om een aantal foto’s van de set te maken. Vinden wij helemaal niet erg ;-). De nieuwe Baywatch film komt in 2017 uit, maar we denken niet dat we je nog meer redenen hoeven te geven waarom je deze film moet zien! 

Wat vind jij van Zacs transformatie?