News

WTF: Heb je de naakte selfie van Kim Kardashian al gezien?

Kim Kardashian… WAT ben je aan het doen? We weten dat je een mooi gezicht hebt. Je hebt een figuur waar je U tegen zegt. Je hebt twee kinderen en nog steeds zie je er stunning uit. Maar moet je daarom per se je naaktfoto aan de hele wereld laten zien? Damn, zo heb je Kim Kardashian in geen tijden gezien. Kijk snel verder voor de foto.

Kim is breaking the internet again. Het was een tijdje wat rustiger rondom de bekendste realityster van het moment, maar Kim Kardashian zou Kim Kardashian niet zijn als ze niet af en toe de wereld laat meegenieten van haar lichaam. Met een sexy decolleté hier en een strakke rok daar zien we meestal niet haar hele lichaam, maar daar brengt ze met één selfie verandering in.

Dat Kim een prachtig lichaam heeft is geen geheim. Sterker nog, waarschijnlijk is ze er hartstikke trots op. Twee kinderen later is ze weer strak als ever en blijkbaar is dat een goede reden om weer eens de wereld te verblijden – of nou ja, verblijden? – met een naaktfoto van zichzelf. Kijk maar mee…

Ze weet heus wel dat zo’n naaktfoto best wel een ding is. De vraag is niet alleen hoe lang het online blijft staan, maar ook waarom ze dit plaatst. Die gedachte in combinatie met het semi-casual bijschrift van de foto zorgt ervoor dat we op de Girlscene redactie een beetje een WTF-gevoel krijgen.

Wat vind jij van de foto? Moet Kim dit plaatsen of niet?

Must reads 👀