News

Weet jij dat Kim Kardashian een super slechte single heeft uitgebracht?

Niemand weet waarom Kim Kardashian beroemd is. Mrs. West heeft van alles op haar cv staan – pornoster, ontwerpster en realityster – maar blinkt eigenlijk nergens in uit. Nou ja, in het maken van selfies misschien ;-). Je zou bijna vergeten dat Kim in een ver verleden ook zangeres was! Haar single ‘Jam (Turn It Up)’ is haar best bewaarde geheim. Terecht, want het nummer is echt niet om aan te horen…

Kim laat het zingen tegenwoordig aan haar man Kanye West over, maar een paar jaar geleden probeerde ze zelf een succesvolle zangcarrière te krijgen. De realityster bracht in 2011 de single ‘Jam (Turn It Up)’ uit, mét bijbehorende videoclip. Het nummer is geproduceerd door de bekende producer The Dream, maar het mocht niet baten. Het nummer werd geen succes. 

De recensies logen er niet om. “De songtekst lijkt wel geschreven door een 10-jarige,” schreef een journalist van WashingtonPost.com. “De beat blijft klinken, terwijl Kim gaapt en haar lipgloss opnieuw aanbrengt,” schrijft een andere journalist over de videoclip. Na haar gefaalde zangcarrière – ‘Jam (Turn It Up)’ werd toen al één van de slechtste nummers ooit genoemd – ging Kim vrolijk verder met haar leven en probeerde dit experiment te vergeten. Dat is goed gelukt, want inmiddels zijn veel mensen vergeten dat Kimmie een single op haar naam heeft staan! Maar wij niet, daarom herinneren wij je er even aan:

Watch on YouTube

Toch heeft de ster geen spijt van haar single. Op haar app deelt ze vandaag een behind the scenes video van haar videoclip. We hopen dat dit niet betekent dat ze denkt aan een tweede single..  

Wist jij dat Kim Kardashian ooit een single heeft uitgebracht?