News

Deze meid maakt de grootste zelfbruiner fail

Oeeeeiii… Iedereen weet dat zelfbruiner aanbrengen een moeilijk karwei is. Onze grootste angst is vaak om vlekken te krijgen en de volgende dag als een wortel wakker te worden omdat de kleur oranje uitpakt. Maar wat dit meisje heeft gedaan geloof je bijna niet. Ze is niet slechts oranje, nee… Het is nog veel erger! Is dit de grootste fake tan fail ooit?!

Oh boy, wat dit meisje heeft gedaan doet bijna pijn aan je ogen. Ze dacht dat ze dé manier had gevonden om zelfbruiner aan te brengen. Het idee was wel leuk trouwens: op Instagram zag ze iemand die haar zelfbruiner aanbrengt met een verfroller. Op die manier hoef je niet je handen vies te maken of een aparte zelfbruinerhandschoen te gebruiken. Handig! Of toch niet…

Imogen werd namelijk donkerbruin. En als we donkerbruin zeggen, dan bedoelen we echt donker. De vraag is hoeveel lagen ze heeft aangebracht, want het is behoorlijk indrukwekkend te noemen hoe donker haar tan is geworden. Arme meid!

 

Who ever the girl was that recommend to apply fake tan with a paint roller is one lying fuck. Don’t think I’ll be at work Friday 󾌴󾌴󾌴

Geplaatst door Imogen Tyger-Lillie Silversides op dinsdag 9 februari 2016

Imogen had vast niet verwacht dat dit zo zou uitpakken. Ze durfde zelfs niet op haar werk te verschijnen en eerlijk is eerlijk: wij zouden ook liever thuisblijven als onze zelfbruiner zo fout is gegaan. Hoe lang zou het duren voordat deze kleur wegtrekt?