News

Wat dit model met dick pics doet is bijna te erg voor woorden

De grote vraag anno 2016 blijft waarom dick pics een ding zijn. Als je foto’s van je geslachtsdelen naar je vriendin wil sturen moet je dat zelf weten, maar om nu een dick pic naar een meisje te sturen dat je niet kent…? Nee, dat gaat te ver. Het Australische model Emily Sears is zo klaar met de dick pics dat ze wraak neemt. En haar wraak is niet zoet.

We snappen het op zich wel. Emily is een super knappe meid en het is voor te stellen dat er mannen zijn die wel een beschuitje met haar willen eten. Het is oké om iemand leuk te vinden, zelfs als je haar alleen volgt op Instagram en haar verder niet kent. Maar om vervolgens een foto van je penis te sturen gaat te ver, of niet? Vooral omdat Emily per dag minimaal 1 of 2 dick pics per dag (!) ontvangt en daar is ze helemaal klaar mee.

 

 

🐨

Een foto die is geplaatst door #EMILYSEARS (@emilysears) op

Emily’s aanpak is nogal hard, maar blijkbaar voelt ze dat ze geen andere optie meer heeft. Misschien denken mannen dat het oké is om een foto van hun geslachtsdelen naar haar te sturen omdat ze sexy foto’s plaatst, maar zo werkt het natuurlijk niet. En na zo’n lange tijd van iedere dag dick pics ontvangen in haar inbox vindt Emily het nu tijd om maatregelen te nemen. Dus wat doet ze? Ze stuurt niet alleen een berichtje naar de mannen die haar dick pics sturen, maar ook naar hun vriendin. Pijnlijk…


Emily vond dat het nu tijd was om de vriendinnen van deze mannen op de hoogte te stellen. Hun gedrag online kan volgens haar absoluut niet. Dat betekent overigens niet dat Emily altijd een reactie terugkrijgt, maar de vrouwen zullen best met haar bericht naar hun vriend gaan. Eén ding is zeker: als de mannen die dick pics sturen hier niet van leren, dan weten wij het ook niet meer.

Wat vind je ervan dat Emily contact opneemt met de vriendinnen van de mannen die dick pics sturen?

Bron