Lifestyle

Wat te doen op Valentijnsdag?

Valentijnsdag, dé dag van de liefde. Op deze dag is het leuk om samen met een geliefde iets te ondernemen. Een geliefde betekent niet altijd een vriendje of vriendinnetje. Je kunt Valentijnsdag ook gewoon vieren met familie of vrienden. Maar wat kun je allemaal doen op Valentijnsdag? Trakteer je beste vriendin op een lekkere lunch, ga bij je oma op visite of trouw (voor één dag) met je boyfriend. Girlscene geeft tips en inspiratie voor een super leuke Valentijnsdag. Happy Valentine’s Day!

1. Wil jij het romantisch aanpakken op Valentijnsdag, organiseer dan een diner bij kaarslicht. Klinkt misschien super cliché, maar het werkt wel goed ;-). Sloof jezelf uit in de keuken, of bestel zijn favo eten als je geen keukenprinsje bent, en geniet samen van het diner onder het genot van een wijntje. Een homemade diner kun je ook voor je vriendinnen maken of bijvoorbeeld voor je ouders als bedankje. Zeker weten dat je ouders het super waarderen als jij een keer voor ze kookt.

2. Weet je niet wat je kan doen op Valentijnsdag, dan kun je natuurlijk ook lekker tegen je vriend aankruipen tijdens een romantische film. Op Valentijnsdag vind je een artikel met de leukste Valentijnsdagfilms onder elkaar. You’re welcome ;-). Natuurlijk kun je ook je BFF meenemen naar de film. Zo draait nu de ultieme Valentijnsdagfilm Brasserie Valentijn in de bios, ideaal om te kijken op Valentijnsdag!

3. Heb je wat meer geld te besteden? Maak dan van één dag een weekendje. Neem je vriend, vriendin of moeder een weekendje mee naar bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag of zelfs misschien een verre stad zoals Londen! Dit hoeft niet altijd veel geld te kosten, houd goed alle sites in de gaten voor bijvoorbeeld goedkope vliegtickets.

4. Je kunt ook altijd een dagje uit in eigen land plannen. Ga bijvoorbeeld naar de dierentuin of zwemmen. Zoek je meer avontuur? Ga dan bijvoorbeeld paintballen of indoor skiën.

5. Heb je even wat minder geld te besteden? Met een klein gebaar zoals een ontbijtje op bed geef je al een teken van liefde. Maak een mooi dienblad en versier deze met rozen. Pers lekkere verse jus en maak een eitje. Een klein gebaar, maar waarschijnlijk is degene er super blij mee. Schrijf er nog een leuk kaartje bij en de dag kan niet meer kapot! Ook een bloemetje is al helemaal leuk op Valentijnsdag.

6. Ook heel leuk, en budgetproof, is een fotoshoot! Dit kan met je vriendje, maar ook met een vriendin of familie. Kleed je mooi aan en schieten maar, gewoon met je eigen camera of telefoon. Maak er meteen een boekje van online zodat je een herinnering hebt aan deze dag.

De leukste Valentijn items bestel je hieronder!

 
 

Wat ga jij doen met Valentijnsdag?

Bron, bron 

Must reads 👀