News

Dit drankje bestelt Kim Kardashian altijd bij Starbucks

Er is vrij weinig wat we nog niet weten van Kim Kardashian, maar haar lievelingsdrankje van Starbucks hadden we nog niet kunnen achterhalen. Maar de realityster wil het gelukkig wel met ons delen! Wil jij jouw volgende Starbucks bestelling geheel in Kim Kardashian style doen? Lees dan snel verder, want dit drankje drinkt Kim altijd! 

Als realityster is er niet veel dat geheim blijft, dus de hele wereld moet ook echt weten wat jouw favoriete Starbucks drankje is! Kim Kardashian vindt het geen probleem om te onthullen wat ze altijd bestelt bij de koffieketen. Een fan stelde de brandende vraag tijdens een Q&A en Kim nam de tijd om hem te beantwoorden. 

Kim bestelt altijd een White Chocolate Mocha met slagroom of een Soja Chai Latte, hangt ervan af waar ze zin in heeft. Dat verbaast ons wel een beetje, want wij hadden verwacht dat de realityster wel iets met ‘Skinny’ zou bestellen. Niet dus! Goed om te weten dat Kim ook altijd voor een guilty pleasure drankje van Starbucks gaat ;-). Nog een tip van Kim: Starbucks heeft ‘de beste Hot Apple Cider’. Just so you know. 

Wat bestel jij altijd bij Starbucks? Verbaast Kims keuze jou? 

Bron

Must reads 👀