News

Kim Kardashian onthult wie haar favoriete cadeau voor Saint West gaf

Na de geboorte van Saint West is het wachten op de eerste beelden. Hoe ziet Saint eruit? Welke cadeaus hebben de ouders gekregen voor de geboorte van hun tweede kind? Dat Kim Kardashian een groep welvarende vrienden heeft is geen geheim, dus het komt waarschijnlijk niet als een verrassing dat ze extravagante cadeaus krijgt. Maar wat was haar favoriete cadeau en wie gaf het?

Als je vrienden bent met Kim Kardashian en Kanye West kun je niet met een cadeau van een tientje komen als je op kraamvisite gaat. Dus wat doet iedereen? Ze kopen extravagante cadeaus voor baby Saint West en zijn ouders. Kim Kardashian is daar zo dankbaar voor dat ze op haar website laat weten welk cadeau haar favoriete cadeau is. Of wat zeggen we… Waar ze obsessed mee is zoals ze dat zelf schrijft.

Kim Kardashian’s favoriete cadeau voor Saint is niet van één van haar zussen, maar van vriendin en actrice Jaime King. Van haar kreeg ze een cadeau van Simone LeBlanc, een luxe cadeauservice. Fancy! De cadeautjes zijn van het merk Fog Linen en geloof ons als we zeggen dat het een chic merk is dat linnen producten verkoopt. 😉 Geen verkeerd cadeau van Jaime!


Gelukkig valt het cadeau van $300 goed in de smaak bij Kim. Zo goed dat ze er een stuk over schrijft op haar website: “My friend Jaime King sent me the BEST baby gift!!! I had to share it with you guys because I just love it!”. Met cadeaus voor de baby – zoals een deken, slofjes en een teddybeer – en producten als een scrub en body butter is Kim Kardashian maar al te blij.

Ziet het er niet te schattig uit? We moeten zeggen, het ziet eruit als een heel fijn cadeau! Wij weten wat we Kim dus kunnen geven als we ooit BFF’s worden…

Wat vind jij van Kim Kardashian’s favoriete cadeau voor Saint West?

Bron

Must reads 👀