News

Zoveel verdiende de best betaalde zangeres van 2015

Als je wil weten wie wat verdient, dan ben je bij Forbes aan het goede adres! Zoals ieder jaar zetten zij vlak voor het begin van het nieuwe jaar op een rij wie de bestbetaalde mensen zijn. Maar wist je al welke vrouwelijke artiest in 2015 de meeste centen binnensleepte? En hoeveel ze eigenlijk verdiend heeft? We kunnen je één ding vertellen: het is ontzettend veel.

Denk wereldtournees, lucratieve deals en hit single na hit single… Slechts een paar ingrediënten voor een popster om het helemaal te maken. Wat zeggen we? Om in de top 10 van bestbetaalde artiesten te komen, natuurlijk! Toegegeven, je moet wel wat ervaring hebben en een grote fanbase opbouwen, maar jeetje: wat verdienen popsterren ontzettend goed. Maar wie verdiende het meeste geld het afgelopen jaar?

KATY PERRY! Even dacht iedereen dat Taylor Swift er met de titel vandoor zou gaan – zij verdient het ook – maar niets blijkt minder waar. Eén van Girlscene’s favorieten blijkt niet alleen onze favoriet, maar een favoriet over de hele wereld. Zij sprokkelde maar liefst 135 miljoen dollar binnen, wat omgerekend een slordige 123 miljoen euro is. Wow.


Het meeste geld verdiende Katy met haar winstgevende Prismatic Tour – Tay is nog bezig met haar tournee – waarmee ze per stad 2 miljoen dollar verdiende. Tel alle steden bij elkaar op en je hebt een ontzettend hoog bedrag… Maar dat is niet alles, want Katy heeft ook nog deals met Coty, Covergirl en Claire’s lopen. Niet verkeerd voor iemand die net de 30 is gepasseerd. Toch hijgt Taylor in Katy’s nek, aangezien zij 4 miljoen dollar per optreden ophaalt nu… Maar toch blijft Tay nog even op de tweede plek staan met haar 80 miljoen dollar. Ook niet verkeerd.

In ieder geval gefeliciteerd met deze titel Katy! 

Wat vind jij ervan dat Katy Perry de bestbetaalde actrice van 2015 is?

Bron

Must reads 👀