Beauty

De leukste beautyproducten voor de feestdagen

De feestdagen zijn dé ultieme gelegenheid om eens lekker uit te pakken met je make-up look. Gelukkig heeft het Beautybox-team weer een heerlijke box samengesteld vol met de mooiste producten. Deze maand staat de box in het teken van ontspanning, iets wat we zeker tijdens de feestdagen kunnen gebruiken. Want tussen alle familiebezoekjes, driegangendiners en cadeautjes inpakken door zijn we wel toe aan wat ontspanning ;-).



Ziaja Intima on the Valley | €3,99 

Het Beautybox-team denkt ook aan de intieme zones. De Ziaja Intima on the Valley beschermt én verbetert de natuurlijke bacteriële flora. Daarnaast helpt het om infecties te verminderen en te voorkomen. Je kunt het product dagelijks gebruiken, maar let er wel op dat je steeds een kleine hoeveelheid gebruikt.

Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil | €9,99 |150ml
Gebruik deze olie om je huid tijdens de wintermaanden een prachte glow te geven. Daarnaast laat de olie je huid stralend en egaler achter. Met dit product tover je je badkamer om tot een echte spa. Heerlijk als je even wilt bijkomen na alle stress van de feestdagen. Verwarm de olie eerst voor door te wrijven met je handen en masseer het daarna in de huid.

CHI SuperSkins oil | €12,95 | 15ml
Dankzij CHI Superskin hebben wij geen dag-en nachtcrème meer nodig. Deze olie beschermt en voedt de huid. De olie is gemaakt van 100% plantaardige en biologische jojoba, abrikozenpit en kokosolie. De olie ruikt heerlijk naar Ho-hout, Vanille, Mandarijn en Litsea. Met deze olie creër je een echt verwenmomentje voor jezelf tijdens de feestdagen.

LOOKX Lip & Blush Stick | €14,95
Maak je look voor de feestdagen af met de Lip & Blush Stick van LookX. De stick is zowel te gebruiken als blush én lippenstift. Win-win toch? Daarnaast bevat het speciale plumping ingrediënten die zorgen voor vollere lippen. Hello to the next Kylie Jenner…

Hot Make-up Nailpolish | €3,35
Met de feestdagen moet je een beetje kunnen shinen met wat glitters. Met deze prachtige nagellak vallen we zeker op tijdens de feestdagen. De Hot Make-up nagellak dekt goed en droog snel op. Handig voor de ongeduldige mensen onder ons ;-). 

Ziaja Sample
Deze gezichtscrème brengt je huid weer in een goede conditie na de zware feestdagen. De crème beschermt en verbetert de elasticiteit van de huid. De crème is perfect onder je make-up look die je draagt tijdens de feestdagen.

Wil jij ook elke maand zo'n prachtige box, tot aan de nok gevuld met beauty, ontvangen? Meld je dan snel aan op Beautybox.nl. Bestel hem nu hier!

Heb jij de Beautybox al?