Celebs

Wow: Kim Kardashians ex Reggie Bush trouwt met Kims dubbelganger

Dat Kim Kardashian en Reggie Bush met een elkaar een verleden hebben, is vast niemand ontgaan. Inmiddels zijn ze beiden met een ander getrouwd en hebben ze allebei een dochtertje op de wereld gezet. Maar laat de vrouw van Reggie nu precies een kopie zijn van Kim en hun dochter lijkt ook nog eens op bizar veel op North! Heeft Reggie Bush Kim K. toch niet helemaal kunnen loslaten? Hij valt in ieder geval op een specifiek type ;-)…

Na de break kwam Kims inmiddels ex-man Khris Humphries in de picture, maar dat was maar van korte duur zoals we allemaal weten. Na de scheiding van Kim en Khris zou Reggie weer eventjes terug zijn gekomen bij Kim, maar vlak daarna was Reggie er definitief overheen. Of toch niet? Het is wel erg opvallend dat hij trouwt met een dame die bizar veel op de Kardashian lijkt. Meet Lilit Avagyan Bush, de vrouw van Reggie. Op de redactie moesten we echt even goed kijken naar de foto, want we dachten echt even Kim te zien! 

Zie hier Kim en Kanye:

 

 
En zie hier Reggie en Lilit: 
 

 

En wat het al helemaal gek maakt, de dochter van Reggie en Lilit lijkt ook nog eens op Kim's dochter North West. Op de bovenste foto zie je de dochter van Reggie en daaronder de dochter van Kim. Twinning!

 

 

 

Op dit moment is Kim hoogzwanger van een klein jongetje en guess what… Lilit is nét bevallen van een jongetje. Dit wordt wel een beetje eng! Kijk mee naar nog wat meer foto's van Lilit en haar gezin. 

 

 

 

 

 

 

๐Ÿ‘ฑ๐Ÿพ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ง๐Ÿฝ +๐Ÿ‘ถ๐Ÿฝ ๐Ÿ™‚

Een foto die is geplaatst door Lilit Avagyan Bush (@lilitslife) op

 

Denk jij dat dit toeval is? Of zou Reggie Bush echt een heel specifiek type hebben? 

Bron, bron, bron