News

Man sms’t zijn ex-vriendin en je raadt nooit wat er dan gebeurt

Redactie

Wat doe jij als je een bericht van je ex krijgt om twee uur 's nachts? Waarschijnlijk slaap je en kan je niet antwoorden, en anders zou je het ook niet te serieus nemen. Hij is vast gewoon even eenzaam! Echter, niet alles is wat het lijkt. Een man sms'te zijn ex en haar nieuwe vriend antwoordde. Awkward! Maar het verhaal krijgt een verrassende wending. Dit had je nooit verwacht! 

Een man sms't zijn ex-vriendin om twee uur 's nachts. Dat kan je natuurlijk niet serieus nemen. Hij voelt zich gewoon eenzaam en heeft even een zwak moment of hij heeft iets te veel biertjes gedronken met zijn vrienden in de kroeg. Er kan niet meer aan de hand zijn dan dat, of wel? Wel dus. Dit verhaal krijgt een heel verrassende wending. Niets is wat het lijkt! 

Het verrassende verhaal overkwam een vrouw uit Amerika. Zij lag lekker te slapen toen haar ex-vriend haar om twee uur 's nachts een bericht stuurde. Maar wat haar ex nog niet wist is dat ze een nieuwe vriend heeft. Uitgerekend de nieuwe vriend werd wakker, las de sms en was not amused. De huidige vriend stuurde een bericht terug in duidelijke taal, maar dan blijkt dat de ex-vriend wel degelijk iets belangrijks te zeggen had… 

Wat vind jij van dit verhaal? 

Bron

Must reads 👀