Films & Series

Bioscoopfilms die je in november moet zien

De donkere dagen komen eraan en wat is er dan leuker dan een avond (of meerdere) door te brengen in de bioscoop? Lekker tegen je vriend en zijn eigen bak popcorn (jij zoet, hij zout) aan kruipen of met je vriendinnen relaxen onder het genot van een goede film. Wil je weten wat je deze maand kan verwachten? Dit zijn de nieuwste films die in november in de bioscoop komen.

Deze maand komen er een aantal toffe films uit in de bioscoop. Zo mag je The Hunger Games – Mockingjay Part Two echt niet missen. Maar er zijn nog meer nieuwe films die de moeite waard zijn. Emma Watson heeft bijvoorbeeld eindelijk een nieuwe bioscoopfilm en ook direct een mega spannende. Wil je de films trouwens eerder zien dan ze uitkomen? Vaak is er één tot twee weken van tevoren een voorpremière in verschillende bioscopen. Altijd handig als je niet kunt wachten. 

The Gift

Watch on YouTube

Simon (Jason Bateman) en Robyn (Rebecca Hall) zijn gelukkig getrouwd en hebben het perfecte leven. Ze lopen Gordo, een oud-klasgenoot van Simon tegen het lijf en dan beginnen de onaangekondigde bezoekjes en mysterieuze pakketjes. Robyn gaat op onderzoek uit en langzaam komt de lugubere en angstaanjagende geschiedenis tussen Simon en Gordo naar boven. Is het eigenlijk wel geschiedenis? De trailer beloofd in ieder geval een razend spannend verhaal.
Draait vanaf: 5 november
Genre: Thriller/drama

Ronaldo

Watch on YouTube

Eerlijk is eerlijk, Girlscene’s stagiaire Maxime was een beetje sceptisch over een documentaire over Ronaldo. Maar na het zien van de trailer, wil jij deze film ook zien. Voor het eerst krijgt de wereld een kijkje in het privéleven van ’s werelds beste voetballer. Je krijgt elk aspect van hem te zien, als voetballer, vader, familiemens en vriend. Ook zie je hoe ongelooflijk veel hij heeft moeten doen en laten om te komen waar hij nu is. Er worden diepgaande gesprekken en mooie voetbalfragmenten getoond van Ronaldo van kleins af aan tot nu. Een must voor voetballiefhebsters, maar ook de moeite waard als je er niet zo veel mee hebt.
Draait vanaf: 9 november
Genre: Documentaire

Regression

Watch on YouTube

Een vader wordt beschuldigd van ongewenste intimiteiten door zijn dochter Angela (Emma Watson). Het verhaal wordt onderzocht door detective Bruce Kenner (Ethan Hawke) en de vader bekent. Wanneer Angela echter naar de psychiater gaat om terug te gaan naar het moment van de misdaad, komen er schokkendere dingen naar boven. Een goede film om lekker tegen je vriend of vriendin aan te kruipen.
Draait vanaf: 12 november
Genre: Thriller

The Hunger Games: Mockingjay – Part two

Watch on YouTube

Hoofdpersoon Katniss is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie in Panem. Ze begint met Disctrict 13 een strijd tegen het Capitool. Ze probeert samen met haar vrienden een moordaanslag op president Snow te plegen. Het is misschien wel handig als je eerst de voorgaande films hebt gezien.
Draait vanaf: 18 november
Genre: Actie/Sciencefiction

The Program

Watch on YouTube

Het waargebeurde verhaal van Lance Armstrong is op zijn Amerikaans verfilmd. Als Lance Armstrong naar Europa komt om te wielrennen, wordt hij onderschat. Hij is geen sterke klimmer, maar passeert tijdens bergetappes van de Tour de France het hele peloton. Sport journalist is de enige die hem verdenkt van doping, maar Armstrong gaat fel tegen de beschuldigingen in. Armstrong genas tegen de verwachtingen in van uitgezaaide teelbalkanker voordat hij zeven keer de Tour de France won. Uiteindelijk moet hij toegeven dat hij meedeed aan het meest professionele dopingprogramma ooit gezien in de sportwereld. De film werpt een licht op Armstrong als persoon en zijn reis naar de top.
Draait vanaf: 19 november
Genre: Drama

Burnt 

Watch on YouTube

Als je een foodie bent, ga je deze film fantastisch vinden. De Amerikaanse kok Adam Jones (Bradley Cooper) vertrok op zijn 16e naar Parijs en had de wereld aan zijn voeten met zijn gerechten. Hij verloor alles na een periode van drank en drugs. Hij wil zijn succes terugpakken, maar heeft daarvoor het beste team nodig, waaronder zijn ex-liefde Helene (Sienna Miller). Zal het hem lukken om die derde Michellin ster binnen te slepen? Ken je Omar Sy nog, de knappe acteur uit de Franse film Intouchable? Ook hij speelt een rol in deze film.
Draait vanaf: 26 november
Genre: Komedie/drama

Solace

Watch on YouTube

Nog een spannende thriller die deze maand uitkomt. John Clancy (Anthony Hopkins) is een gepensioneerde helderziende misdaadjournalist. Een FBI-agent en zijn partner zitten met de handen in het haar nadat er een aantal bizarre moorden. Ze roepen de hulp in van John om de moord op te lossen en de dader (Colin Farrell) te vinden. Een creepy film met droge humor en een dosis sarcasme.
Draait vanaf: 26 november
Genre: mysterie/thriller

Is er een film die jij heel graag wil zien? Wat vind je van dit artikel?

bron, bron