Celebs

Draw my life: Kendall Jenner

Draw My Life video’s worden steeds populairder op YouTube. Een stel getalenteerde tekenaars besloten om een heel YouTube-kanaal om dit fenomeen heen te bouwen. Het kanaal heeft nu al zo’n 500.00 abonnees en groeit met de minuut. Elke week staat er een celeb in de spotlights, deze keer was het de beurt aan Kendall Jenner? Hoe is haar leven gegaan. Hoe is ze gekomen waar ze nu is? Je ziet het allemaal in dit filmpje. 

In de video wordt het leven van Kendall Jenner flink bekritiseerd. Ondanks dat we op de redactie – zoals jullie weten 😉 – groot fan zijn van de Kardashian/Jenner clan, kunnen wij erg lachen om deze video. Daarnaast is het ook nog eens super goed getekend! Wij willen ook zo goed kunnen tekenen ;-).

In de video “vertelt” Kendall over haar zware leven als it-girl. Volgens de realityster is ze slechts een normaal meisje dat twee miljoen dollar waard is en op de BFF list staat van Drake, Justin Bieber en Harry Styles. Naast Kendall worden ook Kim, Kris, Rob en Caitlyn op de hak genomen. Benieuwd naar de video geworden? Bekijk hem dan hieronder. 

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Wat vind jij van de video? Ben jij fan van Kendall Jenner?

Bedankt voor de tip Anwal!

Must reads 👀