Lifestyle

6 redenen waarom jij schaamteloos scheten kunt laten bij je vriend

Het is misschien een klein beetje een taboe, een meisje dat scheten laat op een date of waar haar vriend bij is. Eerlijk is eerlijk, scheten laten doet ieder mens, óók meisjes en vrouwen. Wake up boys! Beetje ouderwets om te denken dat meisjes niet poepen of geen scheten laten, maar doe jij het ook waar je vriendje bij is? 

Eigenlijk is het natuurlijk heel normaal dat iedereen poept en scheten laat. Het voelt misschien wat ongemakkelijk, maar hier zijn zes redenen waarom jij je niet zou hoeven in te houden:    

1. Feminisme all the way!
Als mannen scheten mogen laten, dan mogen vrouwen dat toch ook! Dus als je vriend zich niet inhoudt met zijn scheten, dan mag jij ook lekker je gang gaan. 

2. Buikkrampen zijn niet heel prettig
Als jij krampachtig je scheet probeert in te houden, is je buik daar niet heel blij mee. Just let it go en buikkrampen zijn verleden tijd. Je vriendje wil toch ook liever niet dat je buikpijn hebt?

3. Laat hem zien dat jij je thuis voelt
Waarschijnlijk is thuis de enige plek waar je scheten durft te laten, omdat je je daar helemaal comfortabel en op je gemak voelt. Dus als je er een laat bij je vriend, moet hij het gewoon zien als een compliment ;-). 

4. Je staat sterk in je schoenen
Alleen badass chicks durven zichzelf te laten gaan voor de ogen van hun boyfriend. En jij bent toch zeker ook badass?! 

5. Je neemt jezelf niet al te serieus
Meiden die zichzelf niet constant perfect willen voordoen, zijn waarschijnlijk veel chiller in de omgang. 
 


6. Je eet goed
Als je een beetje van lekker eten houdt, zoals pasta, ei, kaas en veel fruit, moet je waarschijnlijk ook meer scheten laten. Dat lekkere eten is het toch zeker waard? 

Durf jij scheten te laten waar je vriend bij is?

Bron, bron

Must reads 👀