Lifestyle

11 mega lieve dingen die elk vriendje doet

Vriendjes, ze kunnen je heel veel hoofdpijn bezorgen maar tegelijkertijd kun je ook niet zonder ze… Dat komt doordat ze ook heel veel lieve dingetjes voor ons doen, wat je af en toe misschien vergeet of niet helemaal waardeert. Als je er een beetje over nadenkt, doen die af en toe zo vervelende jongens toch ook heel veel goeds. Dus hier een kleine reminder wat voor een lieve schat je boyfriend is. 

1. Hij tagt je in allerlei grappige of lieve Facebook posts
Hoe lief is het dat je vriendje even aan je denkt als hij een grappige video voorbij ziet komen, of je tagt in een post over je favoriete celeb. Klein gebaar, maar tegelijkertijd super lief.

2. Als je aan het koken bent, knuffelt hij je even van achter
Er zijn niet veel dingen die een meisje fijner vindt dan haar vriendje die haar van achter ineens knuffelt. Aangename verrassing ;-).


3. Hij helpt je verhuizen
Ga je op kamers, dan hoef je jouw vriendje waarschijnlijk niet eens te vragen om mee te helpen. Met heel veel liefde sjouwt hij al je zware spullen naar je nieuwe woning.

4. Een lief berichtje
Je hoort het welbekende “toedadoem” geluidje van WhatsApp en ziet een lief berichtje van je vriendje. Eerlijk is eerlijk, hij tovert daarmee gelijk een lach op je gezicht. Heerlijk om te weten dat hij van je houdt en aan je denkt.

5. Wanneer je het nodig hebt, geeft hij je een complimentje
Je hebt een slechte dag en niks wil lukken. Je ziet je vriendje en hij zegt dat je er weer prachtig uitziet. Je gelooft er niks van, maar who cares? Als hij je maar prachtig vindt.

6. Als het even kan, haalt hij je op
Hij laat je liever niet alleen lopen of fietsen, dus hij haalt je op. Of het nu met de auto, fiets of te voet is, hij doet het graag voor je.

7. Hij schept over je op tegen zijn vrienden
Het is een klein beetje ongemakkelijk voor jou, maar hij is super trots om jou als vriendin te hebben. Dus hij praat graag over je mooie lach, nieuwe baan of hoe leuk je wel niet bent.

8. Hij helpt je met schoolwerk
Soms heb je het echt even gehad en snap je niks meer van je huiswerk. Gelukkig is er dan nog je boyfriend om je te helpen. Met heel veel liefde en geduld probeert hij je alle wiskundige formules uit te leggen.

9. Als je het echt niet meer volhoudt op je hoge hakken, mag je altijd op zijn rug springen.
Ook al waarschuwt hij je van tevoren dat je misschien beter een stel sneakers aan kunt doen, dan nog steeds komt je vriendje to the rescue wanneer je alsnog je pumps aan hebt getrokken en daar behoorlijk spijt van hebt gekregen…


10. Hij liket al je foto’s, statussen en updates op social media
De like waar je altijd op kan rekenen, is de like van je vriendje! Vaak komt er dan ook nog een lieve reactie achteraan.

11. Als je pijn aan je rug hebt geeft hij je een massage
Eén van de grootste voordelen van het hebben van een vriendje, iemand die je rug masseert!

Lees hier hoe je jouw vriendje kan verrassen om hem te bedanken voor al deze lieve dingen!

 


Wat voor lieve dingen doet jouw vriendje allemaal voor jou?

Bron beeld