News

Deze transgender is compleet omgebouwd tot Kim Kardashian

De wavy lokken, volle lippen en goedgevormde billen. Als je haar over straat zag lopen dan zou je geen moment twijfelen dat het Kim Kardashian is. Maar niets is minder waar. Thalia Almodovar is een kopie van de realityster en daar heeft ze ook veel geld voor neergelegd. Thalia is geboren als man, maar heeft door de jaren heen besloten dat ze op Kim Kardashian wilde lijken. En dat is haar eng goed gelukt. 

Kim en Thalia zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden, zoveel lijken ze op elkaar. Maar er is een catch. Thalia is geboren als man. "Ik heb me altijd vrouw gevoeld. Ik moest huilen als ik vroeger naar het jongenstoilet moest", vertelt Thalia over haar tijd als man. In haar tienerjaren liet ze zich ombouwen tot vrouw. Door de jaren heen heeft ze haar billen en borsten een aantal keer laten vergroten. 

De beslissing om zich te laten ombouwen tot Kim Kardashian kwam pas later. "Kort na mijn eerste operaties zeiden mensen dat ik op Kim leek. Ik zag het zelf niet zo, maar ik vond het wel leuk om te horen. Ik kreeg speciale behandelingen in clubs en restaurants en mensen op straat vroegen mij om een selfie", zegt de lookalike. 


Bron


Bron

Het beviel Thalia zó goed om aangesproken te worden als Kim Kardashian, dat ze besloot om zich compleet te laten ombouwen. De transformatie heeft haar in totaal €95.000 gekost. Naar eigen zeggen kostten de operaties €80.000, de rest van het geld ging vooral naar kleding die de realityster ook heeft. Inmiddels is Thalia 28 jaar en wordt ze vaak aangezien voor haar idool. "Ik ben nu nog op zoek naar mijn eigen Kanye", aldus Thalia.

Watch on YouTube

Thalia was niet de eerste die zich compleet liet ombouwen tot Kim Kardashian. Deze jongen gaf €120.000 uit aan zijn transformatie. 

Wat vind jij van Thalia's transformatie? 

Bron, bron

Must reads 👀