Films & Series

The OC cast: waar zijn ze nu?

Nu blijven we thuis voor The Vampire Diaries, een tijdje geleden misten we geen aflevering van Gossip Girl en nog langer geleden keken we massaal naar The OC. De serie over tieners die in Californië wonen is inmiddels alweer acht jaar van de buis, maar vergeten zijn we de serie nog lang niet. Seth Cohen, Marissa Cooper, Ryan Atwood en Summer Roberts blijven leuk om naar te kijken. Wij zeggen: seriemarathon! Maar hoe is het nu met de acteurs? In acht jaar kan er veel gebeuren…

Adam Brody

Toen: Adam speelde de rol van geeky Seth Cohen. Hij had vier jaar een relatie met zijn collega Rachel Bilson.
Nu: Adam is getrouwd met Leighton Meester en ze verwachten hun eerste kind! Op carrièregebied gaat het ook goed met de acteur. Hij is sinds dit jaar te zien in Billy & Billie, een serie over de ongewone relatie tussen twee stiefkinderen. Het tweede seizoen wordt volgend jaar verwacht.

Mischa Barton

Toen: Mischa speelde Marissa Cooper, het meisje dat iedereen wilde zijn en waar elke jongen mee wilde zijn. Aan het begin van de serie verliest haar vader al zijn geld, scheiden haar ouders en kwam ze in aanraking met drugs en alcohol. Mischa had verschillende relaties (o.a. met Luke Pritchard van The Kooks) en kwam aan het einde van de serie ook in aanraking met drugs en alcohol.
Nu: Mischa heeft de party girl in zichzelf nog niet vaarwel kunnen zeggen. De laatste berichten over de actrice gaan over haar extreme feestgedrag. Mischa zou weer 'terug in haar oude gewoontes zijn gevallen', ze zou veel drugs gebruiken en elk feestje afstruinen. Ook heeft ze haar eigen moeder aangeklaagd omdat zij geld van Mischa zou hebben gestolen. De blondine heeft het afgelopen jaar waanzinnig veel rolletjes gescoord, maar tot nu toe is er geen één noemenswaardig.

Ben McKenzie

Toen: Benjamin speelde Ryan Atwood, een jongen uit een achterstandsbuurt die door de familie Cohen geadopteerd werd.
Nu: De acteur heeft  'jamin' van zijn naam gehaald en gaat door het leven als Ben. De acteur speelt de rol van James Gordon in de populaire serie Gotham. Seizoen twee wordt in september uitgezonden. Er werd gefluisterd dat Ben aan het daten is met Nina Dobrev, maar dat is nog niet bevestigd.

Rachel Bilson

Toen: Rachel speelde Summer Roberts, het vriendinnetje van Seth. Rachel had een relatie met Adam, de acteur die Seth speelde.
Nu: Rachel heeft vier seizoenen de hoofdrol in de tv-serie Hart of Dixie gespeeld. Helaas is de serie dit jaar gestopt wegens slechte kijkcijfers. Een grote ramp is dat niet voor Rachel, ze is net bevallen van haar eerste kindje! Ze kan zich nu volledig storten op het moederschap en de zorg voor dochtertje Briar Rose. Ook haar relatie met Hayden Christensen zit helemaal goed.

Peter Gallagher

Toen: Sandy Cohen, gespeeld door Peter Gallagher, was de allerleukste tv-vader.
Nu: Peter is net zo'n leuke vader als Sandy, dat heeft zijn 22-jarige dochter Kathryn bevestigd. Zijn dochter treedt in zijn voetsporen en is ook aan een acteercarrière begonnen. Peter is nog steeds gelukkig getrouwd met Paula. Op carrièregebied gaat het hem ook voor de wind, hij scoort de ene rol na de andere. Op dit moment speelt hij Larry in de serie Togetherness.

Kelly Rowan

Toen: Kirsten Cohen, de vrouw van Sandy en de moeder van Seth (en later ook Ryan) werd gespeeld door Kelly Rowan.
Nu: Kelly scoorde na The OC een rol in Perception. De serie is dit jaar gestopt vanwege tegenvallende kijkcijfers, maar de actrice zit niet stil. Kelly is op dit moment aan het filmen voor de serie Castle. Het is niet bekend of de blondine een relatie heeft, want ze laat niet veel los over haar privéleven.

Melinda Clarke

Toen: Melinda speelde Marissa's moeder Julie Cooper-Nichol-Cooper, een bitch pur sang. Maar wel een bitch waar we van zijn gaan houden.
Nu: Melinda's carrière gaat haar voor de wind. Na The OC scoorde ze rollen in The Vampire Diaries, Chuck, Ghost Whisperer, Entourage en Nikita. Haar laatste rol is die van Lady Heather in CSI, maar die serie is ook dit jaar gestopt. Eén ding is zeker: voorlopig stopt Melinda niet met acteren!

Wie was jouw lievelingspersonage uit The OC?

Bron, bron
Beeld: gettyimages