News

Deze video laat zien wat je nooit met cola moet doen

Ben jij ook iemand die graag een cola drinkt als je uiteten gaat, aan het stappen bent of bij een vriendin langsgaat om te kletsen? Je bent uiteraard niet de enige. Als fervent coladrinker weet je vast wel hoe het is om naar een glas frisdrank te snakken, maar dat cola behoorlijk gevaarlijk kan zijn wist je waarschijnlijk nog niet. In de volgende video zie je wat je absoluut niet met cola moet doen…

Oké, natuurlijk kom je er niet zo maar op om cola te mixen met propaangas, maar voor het geval je rare experimenten met cola wil uithalen… Beter doe je dat niet. 😉 Deze gekke Oekraïense man deed dat wel en je raadt nooit wat er met de cola gebeurt. We kunnen je een ding aanraden: don't try this at home. In eerste instantie lijkt alles goed te gaan, tot er een ongeluk gebeurt. Ai!

Hoe de man er op komt om propaangas te mixen met cola weten we niet, maar één ding is zeker: hij houdt ervan om het gevaar op te zoeken. Toch gaat het niet altijd goed als je de twee dingen met elkaar combineert. Voor je het weet moet je dus een nieuwe ruit in je raam laten zetten… Oeps! Om maar te zwijgen over wat er zou gebeuren als de fles op je hoofd beland. Nope, dit experiment is een heel slecht idee.

Wist jij dat deze reactie ontstaat als je cola mengt met propaangas? Is het verantwoord wat deze man doet?

Must reads 👀