Lifestyle

Dé oplossing om altijd te vinden wat je zoekt

Je bent aan het rondsnuffelen op Pinterest en je komt een super leuke outfit tegen. Die schoenen wil je ook hebben! Er is alleen één probleem, je hebt geen idee waar je die leuke schoenen kunt kopen. En die coole iPhone case die je op een We Heart It afbeelding zag, waar kun je die scoren? Nu denk je misschien dat het onmogelijk is om te vinden wat je zoekt, maar er is een manier! Schakel de hulp van anderen in en plaats jouw verzoek op Reequest.com. Binnen no time heb je een antwoord op jouw brandende vraag. In dit artikel leggen we je uit hoe deze handige website werkt. Thank us later!

We Googelen ons groen en geel om te vinden waar we naar op zoek zijn. Meestal zonder geluk, want Google is zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 'Even' Googelen blijkt toch een tijdrovende klus te zijn. Was er maar een website waarmee je snel en gericht kon zoeken… Nou, die is er! De website heet Reequest.com, het is een handige zoekmachine waarmee je vindt wat je zoekt.

Zoals de naam al zegt kun je een 'verzoek' indienen, zoals 'Wat is de beste deal voor een MacBook Pro?' of 'Wie heeft een leuk idee voor een weekendje weg als ik €200 te besteden heb?' of 'Waar kan ik deze sneakers bestellen?', en vervolgens geven andere consumenten of bedrijven antwoorden op jouw vraag. Jouw specifieke vraag wordt gedeeld met een groot netwerk, hierdoor kun je super gericht zoeken en krijg je binnen no-time antwoord. Zie het als een online prikbord!

Zo werkt het:

1. Upload een foto van datgene wat je zoekt
2. Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat je zoekt
3. Krijg antwoord van andere gebruikers


En BAM, die leuke Pinterest schoenen en die iPhone case van We Heart It zijn van jou!

Wat ga jij plaatsen op Reequest.com?

Must reads 👀