Beauty

5 beautyproducten die je moet hebben

Stel hè… Je moet al je make-up weggooien – huil, huil – en je mag slechts vijf items bewaren. Welke producten houd je dan? Daar heeft Beautybox hét antwoord op! In de box van de maand juli vind je namelijk de vijf beautyproducten die je echt moet hebben om op en top verzorgd te zijn zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Lees snel verder om erachter te komen welke dat zijn.

Wat als je beauty stash uit slechts vijf producten mag bestaan? Dan moet je de volgende items absoluut hebben. Enne… Met deze producten ben je ook nog eens hartstikke zomerproof, want op zonnebrandcrème na heb je deze maanden in principe niet veel meer nodig! 


Nails Inc. Gel Effect Nail Polish in Grosvenor Crescent
Himalaya Herbals Apricot Face Scrub
LOOkX Eyebrow Pencil
Nivea Satin Sensation Deodorant
Drs. Hans Schreuder HPO Nachtcrème


Nails Inc. Gel Effect Nail Polish in Grosvenor Crescent
Prijs: €17,50

Het Britse merk Nails Inc. maakt heel mooie nagellak en het fijne van de Gel Effect lakjes is dat je niet meer naar een salon hoeft om je nagels te doen. Nails Inc. belooft namelijk hetzelfde resultaat te leveren! Kijk, daar houden we van. Bovendien ben je met deze kleur ook helemaal klaar voor de komende seizoenen. PS: Deze paarse tint is ook een coole kleur voor op je teennagels.


Himalaya Herbals Apricot Face Scrub
Prijs: €5,99

Een van de producten om je huid mooi te houden is een gezichtsscrub. Dode huidcellen zorgen er namelijk voor dat je huid dof wordt, terwijl er onder die cellen een stralende huid zit. Verwijder de dode huidcellen daarom een keer per week met een milde scrub en je bent good to go.


LOOkX Eyebrow Pencil
Prijs: €17,65

De zomer is dé tijd om lekker zonder make-up naar buiten te gaan, maar het is voor te stellen dat je je misschien een beetje kaal voelt als je normaal altijd make-up draagt. Als je één make-up item mag houden dan is een wenkbrauwpotlood de beste keuze. Wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel van je gezicht en laat dit onderdeel nu vaak de meeste aandacht nodig hebben.


Nivea Satin Sensation Deodorant
Prijs: €2

Onmisbaar is een goede deodorant. Dat klinkt vanzelfsprekend toch? 😉 Een anti-transpirant deodorant zorgt ervoor dat je de vieze geurtjes door zweten niet ruikt. Ideaal om te gebruiken als touch up gedurende de dag! Dan komt dit kleine formaatje trouwens goed van pas, want het past in iedere tas.


Drs. Hans Schreuder HPO Nachtcrème
Prijs: €44,95

Tot slot kun je niet zonder goede huidverzorgingsproducten. Een goede crème mag echt niet ontbreken tussen jouw beautyproducten. Sinds kort is Girlscene's Emma helemaal fan van de Drs. Hans Schreuder crèmes, en dan voornamelijk de littekencrème

Wil je deze producten hebben? Je kunt deze Beautybox van juli hier nog bestellen, maar let op: op = op. De box kost €14,95 inclusief verzendkosten.

Wat zijn jouw 5 musthave beautyproducten?

Must reads 👀