News

Gaat deze foto van Kim Kardashian te ver?

Iedereen weet inmiddels wel dat Kim Kardashian niet bang is voor aandacht. Keer op keer weet ze weer de aandacht naar zich toe te trekken and she did it again. Waarschijnlijk denkt ze 'lekker boeiend dat ik zwanger ben' want ze heeft na Paper magazine wederom een spraakmakende cover in de wacht gesleept. En de fotograaf? Terry Richardson. Je kunt wel raden hoe dit eruitziet…

Eén ding moet je Kim Kardashian meegeven, ze weet hoe ze de spotlight op zichzelf (en haar familie) moet houden. Op zich begrijpelijk, want dit is natuurlijk een deel van haar inkomstenbron. Maar om nu met je hele hebben en houden op de foto te gaan…? Ach, Kimmie heeft daar niet zoveel problemen mee. If you got it, flaunt it. En dat doet ze.

Kim is namelijk gevraagd voor de cover van het blad Rolling Stones en daar houden ze wel van een spraakmakende foto. Dus Kim propte zichzelf in een matrozenpakje, duwde haar borsten lekker omhoog en liet zich fotograferen door de veelbesproken – en beruchte – fotograaf Terry Richardson. Dat ziet er zo uit:

Oké, oké… Haar make-up ziet er fris uit en Kim oogt jonger dan op haar laatste Instagram foto's, maar is dit pakje nodig? Wij zijn er nog niet over uit, maar kudo's voor de visagie.

Wat vind jij van de foto? Vind je dat dit beeld te ver gaat?

Beeld: Instagram

Must reads 👀