Beauty

Zien: de Beautybox vol zomer goodies

Nieuwe maand, nieuwe Beautybox! En laat de zomer nu eindelijk aangebroken zijn, waardoor de beautyproducten van deze maand helemaal aansluiten bij deze tijd van het jaar. Yes! Het kwik stijgt boven de 20 graden – of wat zeggen we: 30 graden –  dus dat betekent dat we met het een en ander rekening moeten houden. Beautybox speelt daar mooi op in. Lees snel verder.


In de Beautybox van juni krijg je:
 NO-AD Hawaiian Oil factor 10 
Drs. Hans Schreuder HPO Morning Cream
 Beauty UK Blush Rustic Peach
 IDC Institute handcream
Himalaya Herbals tandpasta


NO-AD Hawaiian Oil factor 10 – 100 ml / €10,99
Zeker in de zomer moet je je iedere dag insmeren, vooral als je vaak in de zon bent. Het beste is om te smeren met factor 30 of 50, maar als je huidtype 4 hebt kom je ook weg met factor 10. Enne, vergeet niet om te blijven smeren. 😉


Drs. Hans Schreuder HPO Morning Cream – 100 ml / €44,95
Je begint je dag altijd goed als je je huid reinigt en het vervolgens insmeert met een verfrissende dagcrème. De crème van Drs. Hans Schreuder is erg luxe en voelt fris aan op de huid. Omdat het voedend is, is dit zeker een aanrader voor de drogere huid.


Beauty UK Blush Rustic Peach – fullsize / €5,95
Op zoek naar een dupe van NARS Orgasm blush? Dan heb je aan Rustic Peach een goede! Deze peachy-roze blush is een universele kleur, dus het staat bij bijna iedereen mooi. De glans maakt het ook nog eens extra zomers. Mooi!


IDC Institute handcream – 75 ml / €4,95
Je handen kunnen zelfs in de zomer flink droog aanvoelen, vooral als je vaak gaat zwemmen. Een handcrème aanbrengen voor het slapen is daarom geen overbodige luxe. Deze handcrème bevat aloë vera wat hét ingrediënt is om je huid te koelen nadat je uren in de zon bent geweest.


Himalaya Herbals tandpasta – fullsize / €3,99
Ben jij in de zomer ook zo gek op oranje of knalroze lippenstift? Dan valt het vast op dat deze kleuren je tanden vaak geler laten lijken. Grrrrr. Deze tandpasta is in dat geval handig om te gebruiken, omdat het vlekken van je tandoppervlak binnen twee weken laat verdwijnen. Klinkt goed!

Klik hier om de Beautybox te bestellen voor €14,95.

Wat vind jij van deze Beautybox?

Must reads 👀