Lifestyle

Blowjob time: dit zijn de juiste manieren om hem af te trekken

Een blowjob geven, aftrekken of met de mond bevredigen: hoe je het ook noemt. zet vooral op de eerste plaats of jij het ook fijn vindt. Als dat zo is, kun je vast wel wat tips gebruiken. Met dit artikel willen we op een normale manier verschillende technieken bespreken om hem af te trekken.

Het is logisch dat je niet eerder van deze technieken gehoord hebt. We willen deze tips met je bespreken omdat we zagen op het forum dat er meiden vragen hebben over dit onderwerp. In dit artikel bespreken we een aantal technieken die van pas komen in de slaapkamer! 

De denneboom
Doe je handen tegen elkaar aan en maak een V vorm door je vingers naar buiten te buigen. Draai je handen om maak een denneboom met je handen. Glij met je handen van boven naar beneden over de penis. De bovenkant van de penis, de eikel, komt tegen je handpalmen aan. 

De ring
Vouw je duim en wijsvinger naar elkaar toe en maak een ring. Plaats je duim en wijsvinger om de penis en trek hem af. Je duim en wijsvinger hebben een veel kleiner oppervlak dan je hele hand. Je vriendje voelt dus net iets minder. Dit is een ideale techniek voor mannen die snel klaarkomen. Als hij bijna bij zijn hoogtepunt is, kun je deze ‘ringtechniek’ toepassen, om zijn orgasme iets uit te stellen. Dit doe je niet om hem te pesten maar om de spaning extra op te bouwen. Probeer dit goed te timen. 

De wervelwind
Houd met je rechterhand de schacht van de penis vast. Je duim wijst naar de eikel. Met een ronddraaiende beweging ga je omhoog naar de eikel. Als je bij de eikel bent, ga je met de palm van je hand over de eikel heen. En dan ga je in tegengestelde richting weer terug, met ronddraaiende bewegingen. Je kunt glijmiddel gebruiken voor extra soepelheid. 

Het melkmeisje
Doe je linkerhand om de onderkant van de penis en je rechterhand om de bovenkant van de penis. Je maakt melkende en glijende bewegingen van boven naar beneden, hand op hand. Wissel het tempo af. Je kunt glijmiddel gebruiken, zodat het extra soepel gaat. 

De citruspers
Duw met je linkerhand de voorhuid naar beneden. Doe je vingertoppen van je rechterhand bij elkaar en maak cirkelbewegingen om de eikel. Alsof je een citroen uitperst. Begin heel zachtjes en zorg dat de eikel nat genoeg is, anders voelt dit niet fijn aan. 

Ook de meiden van het Girlscene forum hebben vragen over hoe ze hun vriendje moeten aftrekken. Welk soort penis heeft jouw vriendje? In dit artikel zetten we 8 verschillende penissen op een rijtje.