Celebs

Deze 10 onbetaalbare cadeaus gaf Kanye West aan Kim Kardashian

Als er twee celebrities zijn die met al hun macht (en geld) laten zien dat ze van elkaar houden, dan zijn het Kim Kardashian en Kanye West. Samen zetten zij hun prachtige kind North op de wereld – baby 2 is onderweg – en zien ze er oprecht gelukkig met elkaar uit. Zijn liefde voor haar schuift Kanye niet onder stoelen en banken en daarom verwent hij Kim maar al te graag met extravagante cadeaus.1. September 2012 was de maand waarin Kim een te mooi katje cadeau kreeg van haar geliefde: Mercy. Waarschijnlijk is Mercy vernoemd naar Kanye's gelijknamige nummer.


2. In januari 2013 kreeg Kim armcandy waar we nu – twee jaar later – nog steeds jaloers op zijn. Haar arm hing toen vol met Cartier armbanden à €58.000. Ka-ching. Reden voor dit cadeautje? Haar zwangerschap.

3. Later dat jaar, in oktober, kreeg Kim een at home spa cadeau van Kanye. Dat noemen we nog eens een verjaardagscadeau.


4. Diezelfde maand werd Kim verrast met een prachtig aanzoek. Kim en Kanye gaan trouwen! Saillant detail: het is een 15-karaat diamant.


5. Om het jaar goed af te sluiten kreeg Kim in december een customized Hermès tas. Wie een beetje bekend is met het merk weet dat deze tassen klauwen vol met geld kosten. George Condo is degene die de tas onder handen nam. Kosten noch moeite werden gespaard.


6. Valentijnsdag is dé dag voor Kanye om flink uit te pakken. Kim kreeg daarom 1000 (!) rozen. 


7. Alhoewel, Moederdag is ook een dag om all out te gaan als het aan mr. West ligt. Toen kreeg Kim een prachtige bloemenmuur met al haar favoriete bloemen, waaronder rozen en pioenrozen. Romantisch!8. Het blijft niet bij die ene customized Hermès. Kanye gaf dochter North ook de nodige spullen om een tas te versieren voor mama's verjaardag. Verder nam Kanye zijn geliefde mee naar Hawaï voor een fijne getaway9. Kim's tweede Moederdag ging niet onopgemerkt voorbij. Hoewel ze in Brazilië was had haar man van alles geregeld. Hoe kan dat ook anders, geen brug is te ver voor hem. In haar kamer stonden – again – heel veel rozen. Deze keer zijn het er niet duizend, maar een paar duizend. Maar daar blijft het niet bij hoor. In het restaurant waar Kim at stond een strijkkwartet klaar om haar favoriete Sam Smith nummers te spelen. 

10. Neverland…? De geruchten gaan dat Kanye zijn zinnen heeft gezet op Neverland, wat ooit van Michael Jackson was. To be continued.

Wat vind jij van de cadeaus die Kanye aan Kim geeft?

Bron
Beeld: Instagram