News

Stopt One Direction volgend jaar?!

Wow, wow, WOW. Dit nieuws zagen we even niet aankomen. Ja, het is duidelijk dat het al een tijdje onrustig is rond de boyband One Direction. En ja, we zijn nog steeds verdrietig dat Zayn geen onderdeel van de band meer is. Maar dit nieuws komt hard aan. Volgens geruchten heeft One Direction plannen om volgend jaar te stoppen en wij weten even niet meer waar we het moeten zoeken.

Toen de Girlscene redactieleden hoorden dat One Direction volgend jaar mogelijk gaat stoppen – volgens de geruchten dan – waren we even in shock. Gelukkig lazen we al snel dat het om een BREAK gaat en niet dat ze officieel uit elkaar gaan. Pfiew, dat scheelt! Volgens The Sun willen de mannen van 1D dit plannen in november na de tour van hun vijfde album.

De geruchtenmachine draait inmiddels overuren. En dat terwijl het net iets rustiger werd rondom de band… Bronnen zeggen dat de break Louis de tijd geeft om jurylid te worden bij X-Factor en dat Harry de solo kant op wil gaan. Daarnaast beweren bronnen ook nog eens dat Harry niet eens zeker weet of hij daarna terug wil keren, omdat hij 'zoveel opties' opties heeft. Louis, Niall en Liam willen wel graag de band bij elkaar houden.

Er gaan nu zoveel geruchten rond, maar is dit de waarheid? We moeten toegeven dat geruchten vaak op waarheid zijn gebaseerd, maar volgens de woordvoerder van One Direction hoeven we ons geen zorgen te maken. Alhoewel, echt duidelijk wordt het niet. "Het is gebaseerd op speculaties en niet op feiten. De band is enthousiast over het nieuwe album en hun tour." Oke, dus dat betekent dat we tot november moeten wachten om te zien wat de jongens daadwerkelijk gaan doen. To be continued.

Denk jij dat de jongens een pauze inlassen? Zou Harry plannen hebben om volledig solo te gaan?

Bron, bron en bron

Beeld: Getty Images