Lifestyle

15 dingen die meiden met vollere billen herkennen

Sommige meiden voelen zich gezegend met hun volle achterwerk, terwijl anderen het echt verschrikkelijk vinden dat ze dikkere billen hebben. Billenmannen zullen in ieder geval dolblij met je zijn, maar dat betekent niet dat het leven zo makkelijk is als je met een grote derrière te maken hebt. De volgende dingen zijn in ieder geval super herkenbaar…

1. Uit je broek scheuren is niet iets wat je één keer overkomt. Nee, jij hebt hierdoor inmiddels al minstens 5 broeken in de prullenbak moeten gooien.

2. Een nieuwe broek kopen is altijd een hel. Je bent al blij als je benen in de broek passen, maar het probleem begint als je ongeveer op heuphoogte bent. No way dat de gemiddelde broek om je billen past. Grrr.
3. Als je eindelijk een broek hebt die een beetje zit heb je altijd het probleem dat het niet bij je taille aansluit.

4. Mensen schijnen altijd te denken dat je heel goed kunt dansen, schuren en twerken omdat je je achterwerk mee hebt. En dat terwijl je misschien de slechtste moves op de dansvloer hebt…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

5. Korte broekjes vormen altijd een probleem in de zomer. Je billen blijven er nog maar net in zitten en dat is niet altijd de look waar je voor gaat.

6. Je koopt panty’s altijd in grote maten omdat het zo uitrekt bij je bovenbenen en billen.

7. De trap oplopen blijft ongemakkelijk als er iemand direct achter je loopt. Die kijkt sowieso gefascineerd naar je kont. Of je kont steekt in het gezicht van die persoon.

8. Op de een of andere manier stoot je altijd mensen met je billen aan als je jezelf langs een mensenmassa of tussen tafels door probeert te wurmen.

9. Soms pas je niet helemaal op kleine stoeltjes met je achterwerk. Oeps.

10. Meestal is jouw bikinibroekje minstens één maat groter dan je bikinitopje, waardoor je altijd op de mix & match setjes bent aangewezen.
11. Jurken zijn standaard een paar centimeter korter omdat jouw billen er ook nog in moeten. 

12. Je ondergoed zegt vaak even gedag door boven je broek uit te steken. En nee, dat doe je niet expres.

13. Grote kans dat je broek schuurt aan de binnenkant van je benen als je een flinke bilpartij hebt.

14. Een witte broek of een broek met drukke print kunnen jouw billen niet handelen. Het ziet er in de meeste gevallen toch gek uit. 

15. Heupbroeken zijn nooit jouw ding geweest. Gegarandeerd dat je je bilspleet ziet zodra je gaat zitten.

Beeld bron: iStock