News

DUBBEL goed nieuws voor Kim Kardashian!

De Kardashian/Jenner familie domineert het nieuws. Kim Kardashian's zwangerschap werd aangekondigd en een dag later maakte de wereld kennis met Cailtyn Jenner. Vandaag kunnen we nog meer heugelijk nieuws over Kim delen. Dúbbel goed nieuws (dit mag je letterlijk nemen ;-))! Hint: heeft alles te maken met haar zwangerschap…

We hoeven je vast niet meer te vertellen dat Kim Kardashian in verwachting is, dat weet iedereen inmiddels wel. De realityster had veel moeite om voor de tweede keer zwanger te raken, maar ze kan nu opgelucht ademhalen want het is gelukt! In een preview van de nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians maakte ze het blijde nieuws bekend. Maar ze liet een groot detail achterwege…

Volgens Daily News is Kim namelijk zwanger van een tweeling! De realityster heeft het grote nieuws alleen nog aan haar familie en vrienden verteld. Kim houdt haar lippen nog even op elkaar over de tweeling, omdat ze de aandacht niet af wilde leiden van Caitlyn Jenner. Bovendien wil ze het nieuws pas naar buiten brengen tot ze zeker weet dat beide baby's het redden. "Kim heeft slechts aan een aantal mensen verteld dat ze zwanger is van een tweeling", vertelt een bron aan Daily News. "Ze moet wachten tot ze weet dat ze allebei oké zijn. En ze wil wachten tot ze van de dokter te horen krijgt dat ze allebei gezond zijn". 

We moeten dus nog even geduld hebben tot we zeker weten dat Kim in verwachting is van een tweeling. We zouden het in ieder geval wel heel leuk voor Kim en Kanye vinden! 

Wat we wél weten, is wanneer de realityster uitgerekend is. Kim is uitgerekend in december dit jaar. Tot die tijd kijken we uit naar de zwangerschapskleding die Miss Kardashian gaat rocken! 

Wat zou jij ervan vinden als Kim inderdaad zwanger is van een tweeling?

Bron, bron