News

Kim Kardashian is zwanger van haar tweede kindje!

Kim Kardashian heeft er geen geheim van gemaakt dat ze heel veel moeite heeft om zwanger te raken. De superster heeft al meerdere doktersafspraken achter de rug om haar grote wens in vervulling te laten gaan. Kim kan nu opgelucht ademhalen want… North West wordt een grote zus! Kim Kardashian en Kanye West verwachten hun tweede kindje. Hier lees je hoe ze het grote nieuws bekend hebben gemaakt. 

De geruchten gingen al langer -in de Gossip Girl(scene) kon je lezen dat Kim twee corrigerende onderbroeken draagt om haar kleine babybump te verbergen- en het blijkt waar te zijn! Kim Kardashian is in blijde verwachting van haar tweede kind. Kim en Kanye moeten door het dolle heen zijn, want in Keeping Up With The Kardashians was te zien dat de realityster waanzinnig haar best deed om zwanger te raken. Zo onthulde ze dat ze ongeveer 500 keer per dag seks heeft en zag je dat ze ivf-behandelingen onderging om North een broertje of zusje te kunnen geven.

Ondanks alle tegenslagen is het gelukt! Kim en Kanye krijgen een tweede kind. Het grote nieuws is bekend geworden door een preview van Keeping Up With The Kardashians van aanstaande zondag. In de preview zie je dat Kim het goede nieuws aan Khloé vertelt: "Ik heb net de uitslag van mijn bloedtest gekregen en ik ben zwanger!"

Het is nog niet bekend wanneer Kim is uitgerekend.

En nu… speculeren maar! Welke naam zouden Kim en Kanye hun tweede kindje geven? Een naam die begint met een K of een N? Of South West? 😉