News

Dit zijn de allereerste foto’s van Taylor Swift & Calvin Harris samen!

Er gingen al een tijdje hardnekkige geruchten en het is al een paar keer bevestigd door ingewijden: Taylor Swift en Calvin Harris zijn een setje. Maar toch is het nog niet helemaal officieel zonder dat de twee in kwestie het zelf hebben bevestigd. Taylor en Calvin zijn er eindelijk klaar voor om hun liefde van de daken te schreeuwen. Het koppel is hand in hand gespot op straat en hiermee is hun relatie dubbel en dwars bevestigd! Bekijk de eerste kiekjes van Hollywood's nieuwste setje hier. 

Ze hebben misschien geprobeerd om hun relatie zo lang mogelijk verborgen te houden, maar nu is er geen ontkennen meer mogelijk. De liefde tussen Taylor en Calvin is serieus. Zo serieus, dat ze eindelijk hebben besloten om naar buiten te treden als stel. Ze hebben hun romance officieel gemaakt door hand in hand te lopen op de straten van Santa Monica. 

En wat zien ze er leuk uit samen! Taylor en Calvin zien er heel gelukkig uit. We hebben lang op deze eerste foto's als koppel moeten wachten, want de geruchten over de relatie doen al sinds februari de ronde. Volgens bronnen zijn de twee heel blij met elkaar en is Calvin zelfs door de keuring van Taylor's vrienden heen! Beste vriendin Jaime King en beste vriend Ed Sheeran hebben hun zegen al gegeven.

 

Een foto die door coachellaandmore is geplaatst op

 

Nu weten we dus zeker dat ze een stel zijn… we hopen dat ze nog lang gelukkig met elkaar mogen zijn! 

Wat vind jij van Taylor Swift en Calvin Harris als stel?