News

Deze jongen bewijst dat je nooit iets aan je gezicht moet laten verbouwen

Je hebt fans en je hebt superfans. Jordan James Parke is duidelijk een superfan. Hij is niet alleen dol op Kim Kardashian, hij wil haar ook zijn. Jordan vindt zijn idool zo'n mooie vrouw, dat hij $150.000 heeft uitgegeven aan plastische chirurgie om op haar te lijken. Dat heeft hij geweten, want zijn operaties hebben behoorlijk veel gevolgen voor zijn dagelijks leven… Ladies, dit is waarom je nooit aan plastische chirurgie moet beginnen!

We denken niet dat je al nadenkt over plastische chirurgie, maar als je kijkt naar (oudere) sterren in Hollywood dan kan het je niet ontgaan dat veel mensen aan zich hebben laten sleutelen. De één doet het beter dan de ander. Kim Kardashian is zo iemand van wie je het niet zeker weet. Daar had Jordan lak aan, hij dacht dat hij wel op haar kon lijken qua uiterlijk door plastische chirurgie. In dit artikel schreven we al over Jordan en zijn uiterlijk. 

 

 

Mocht je Jordan nog niet kennen: de 23-jarige superfan heeft al $150.000 gespendeerd om op Kim K. te lijken. HIj heeft 50 lip filler injecties gehad van elk $550! Niet alleen super duur, maar ook nog eens levensgevaarlijk. Jordan werd gewaarschuwd dat zijn lippen zouden kunnen exploderen, maar hij wilde het alsnog. Ook heeft hij wenkbrauwtatoeages, fillers in zijn kin, voorhoofd en jukbeenderen. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de vele botoxinjecties en het weglaseren van zijn hoofdhaar. 

Jordan trekt veel aandacht met zijn uiterlijk, dat wisten we al. Maar nu vertelt hij dat de operaties veel gevolgen voor zijn dagelijks leven hebben.  Zijn lippen zijn aan het lekken en hierdoor kan hij zijn gezicht niet langer bewegen! Dit heeft hij onthuld in het tv-programma Botched, waar ze mensen helpen bij wie de ingrepen mis zijn gegaan. 

"Ik kan mijn gezicht niet echt bewegen. Ik wilde een beetje meer definitie, maar ze bleven groter worden. Elke vorm van aandacht is aandacht, vind ik", vertelt Jordan in de promo van het programma. De plastische chirurgen stellen voor om zijn lippen te verkleinen, maar dat ziet Jordan niet zitten: "Ik ben bang dat als mijn lippen blijven lekken, ik smallere lippen krijg. Ik wil geen smallere lippen!" Zijn lippen zijn er zo erg aan toe, dat hij elke 10 minuten Vaseline op moet smeren vanwege de droogte.

Jordan geeft in het tv-programma ook toe dat hij verslaafd is aan lip fillers: "Ik ben verslaafd aan lip fillers. Hoe groter, hoe beter. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik lach als mensen me willlen beledigen en zeggen dat ik er plastic uitzie. Denken zij dat ik voor de natural look ben gegaan? Als dat zo was, wilde ik mijn geld terug". 

Watch on YouTube

We hopen dat Jordan inziet dat dit niet goed voor hem is en hij naar de doktoren luistert! Zijn verhaal is in ieder geval een goede reden om nooit aan plastische chirurgie te beginnen… 

Wat vind jij van Jordan's uiterlijk?

Bron